Zobacz pojedynczy post
stary 13-05-2009, 20:36   #14555
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

@AwangardowyKaloryfer

Czy oprócz tego że znów sie jebn"O"łem z tym "Ą" jesteś w stanie w jakiś inny sposób mnie ośmieszyć/upokorzyć ? Staram sie błędów nie robić ale czasem mi się zdarza. Przynajmniej cieszy mnie to że czytasz moje posty kilkakrotnie, szkoda tylko ze nie w takim celu jakim powinieneś.

@Diabllord

Nie chodzi mi całkiem, że to strata czasu na tą grę. Chodzi mi bardziej o ilość spędzonego czasu przed komputerem. Przy Tibi naprawdę się dobrze bawiłem tak jak zapewne każdy kto w nią grał przez dłuższy czas. Mi bardziej chodzi o to że ta gra się nigdy nie skończy. Jaki byś kurde nie wbił level ta gra i tak będzie ciągnęła się dalej swoim torem. Ja po prostu żałuje że aż tyle czasu poświęcałem na tą grę. I wierz mi, że każdy ma takie przemyślenia "czy nie pora z tym skończyć" . Dlatego śmiem twierdzić ze sporo ludzi w dussk/vision jest naprawdę uzależniona. I nie pisz mi aby że Ciebie(Was) atakuje, bo ja wyrażam aby swoją opinie. To że moje posty są odbierana ofensywnie przez większość forumowiczów to już chyba znak że coś w tym racji jednak jest. Kto wpadnie pod koła ten uciec nie zdoła.

A co do mojej anonimowości, to jednak dalej wole być anonimowy, taki mój wybór. Jak bym Ci podał nick to coś by to zmieniło ? Czy aby byś ciekawość zaspokoił ?

stonki:
-linari_back , DION
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem