Expiłeś kiedyś palkiem na poh'u ? Nie wiem jak ciebie ale mnie gs doganiał jak miałem 50 lv z bohami.
Expienie palkiem (solo) na hydrach na średnim lvlu (~80-~120) jest możliwe jedynie z assassinkami, no chyba że wbijesz zajebiste skille z 90. Hydra leczy się bardzo mocno (walnąłem za ~400 i hydra uleczyła się na maxa) i w miare szybko (jak expiłem to ok co 2 moje hity hydra się leczyła).
Podczas expienie na hydrach z kumplem knightem (miał mniejszy lvl ode mnie) i siocherem, ja i knight dostawaliśmy prawie tyle samo expa (raz ja więcej raz on; wiłem z rs).
Jak możesz i się nie wstydzisz napisz jaki najwyższy lvl wbiłeś jakąkolwiek postacią (nie chodzi mi o to żeby się naśmiewać bo sam za dużego nie wbiłem ale żeby miej więcej ocenić jakie masz doświadczenie i wiedzę o grze, bo coś mi się wydaje że małe).
Co do feru to chodzi o to że jest tam kilka demców i feru, który też je przywołuje i jak nie będzie knighta to nie da rady go ubić mimo że palek z mana ma więcej hp niż knight. Knight ma czar dzięki któremu, można zrobić że kilka demców bije jednego knighta, kilka drugiego, a feru innego. I to jest ogromna przewaga knighta nad palkiem przy blokowaniu.