Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
To fakt. Do tego ludzie niemal zawsze twierdzą, że "kiedyś było lepiej". A często jest tak, że:
a) Wcale nie było lepiej, ale zazwyczaj przyjemne wspomnienia lepiej się zachowują.
b) Było lepiej, ale to dlatego, że gra była nowa, świeża, jeszcze nie zdążyliśmy wpaść w taką rutynę jak po ubiciu 125872 smoków...
|
Świetnie powiedziane, zwłaszcza, że dodałeś ważne stwierdzenie "
często jest tak".
Widać więc, że sam zdajesz sobie sprawę, iż podane przez Ciebie opcje nie muszą dotyczyć wszystkich ludzi. Istnieje nisza, która świetnie wie czego chce i wcale nie jest zwodzona swoimi nieobiektywnymi wspomnieniami. W związku z tym, nie widze powodu żeby przekreślać "nasz" pomysł.
Poza tym, zastanawia mnie również cała ta defensywna postawa. Jaki jest cel w odrzucaniu, bądź hamowaniu takiej prośby? Przecież Was ta implementacja nie zaboli. Jedyną jednostką, na której mogłoby się to zemścić jest firma Cipsoft.
Naprawdę tak przejmujecie się jej sukcesami i niepowodzeniami czy może chodzi o coś zupełnie innego? Pytam z czystej ciekawości.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
jestem sklonny sie zalozyc, ze jedyny potencjalny efekt wprowadzenia tych serwerow to banda debili uzerajaca sie ze stara mechanika.
|
Nie za bardzo rozumiem Twoją wypowiedź, Vil.
Jeśli według Ciebie skutkiem wprowadzenia takiego serwera będzie jedynie pojawienie się na nim graczy-debili, to ja chyba również musiałbym się do tego grona zaliczać.
W takiej sytuacji, Twoja wiadomość byłaby obelgą skierowaną bezpośrednio we mnie. Czy właśnie tak powinienem ją rozumieć, czy może cała sentencja powinna być zupełnie inaczej odebrana?
Mógłbym prosić o bardziej klarowne sformułowanie Twojego zdania, bądź po prostu wytłumaczenie mi, co dokładnie miałeś na myśli?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.