Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2009, 21:09   #46
gloryoftheoldtibia
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 05 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
To fakt. Do tego ludzie niemal zawsze twierdzą, że "kiedyś było lepiej". A często jest tak, że:
a) Wcale nie było lepiej, ale zazwyczaj przyjemne wspomnienia lepiej się zachowują.
b) Było lepiej, ale to dlatego, że gra była nowa, świeża, jeszcze nie zdążyliśmy wpaść w taką rutynę jak po ubiciu 125872 smoków...
Świetnie powiedziane, zwłaszcza, że dodałeś ważne stwierdzenie "często jest tak".
Widać więc, że sam zdajesz sobie sprawę, iż podane przez Ciebie opcje nie muszą dotyczyć wszystkich ludzi. Istnieje nisza, która świetnie wie czego chce i wcale nie jest zwodzona swoimi nieobiektywnymi wspomnieniami. W związku z tym, nie widze powodu żeby przekreślać "nasz" pomysł.
Poza tym, zastanawia mnie również cała ta defensywna postawa. Jaki jest cel w odrzucaniu, bądź hamowaniu takiej prośby? Przecież Was ta implementacja nie zaboli. Jedyną jednostką, na której mogłoby się to zemścić jest firma Cipsoft.
Naprawdę tak przejmujecie się jej sukcesami i niepowodzeniami czy może chodzi o coś zupełnie innego? Pytam z czystej ciekawości.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
jestem sklonny sie zalozyc, ze jedyny potencjalny efekt wprowadzenia tych serwerow to banda debili uzerajaca sie ze stara mechanika.
Nie za bardzo rozumiem Twoją wypowiedź, Vil.
Jeśli według Ciebie skutkiem wprowadzenia takiego serwera będzie jedynie pojawienie się na nim graczy-debili, to ja chyba również musiałbym się do tego grona zaliczać.
W takiej sytuacji, Twoja wiadomość byłaby obelgą skierowaną bezpośrednio we mnie. Czy właśnie tak powinienem ją rozumieć, czy może cała sentencja powinna być zupełnie inaczej odebrana?
Mógłbym prosić o bardziej klarowne sformułowanie Twojego zdania, bądź po prostu wytłumaczenie mi, co dokładnie miałeś na myśli?

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez gloryoftheoldtibia - 15-05-2009 o 21:20.
gloryoftheoldtibia jest offline   Odpowiedz z Cytatem