Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2009, 01:43   #94
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Zawsze największym atutem Tibii wydawało mi się to, że wiele się traci przy śmierci.

A co za tym idzie, PvP nie wyglądające tak, że jakiś noobek stoi pod miastem i zabija newbie dla zabawy, a newbie dla zabawy daje się zabijać, bo ma blisko spawn.
Najciekawsze zawsze były historie serverów, kiedy udało się zorganizować jakąś siłę, która obalała panujących.
I to Panujących. Mało jest takich gier, które pozwalają aż na taką władzę jak tutaj. Ofiara nie zmieni servera swoją postacią, a ze strachu przed utratą expa, nie wyjdzie dalej niż do kanałów.
Dlatego nie potępiam uprzykrzania gry innym przez PvP o.O
Sam pamiętam, jak musiałem 'oddać' arbalest, bo nie miałem silnych znajomych i jak mnie bili to do DP uciekałem.
Pamiętam też jak moja siora (50 lvl pal) dla zabawy biła jakiegoś 15 lvl druida, który stwierdził, że "Ale ta gra jest chujowa. Mam przejebane, bo mam mały lvl" xD

Chociaż podoba mi się nowy system blessów (sam myślałem nad tym, że powinno ich być 6 i powinny być w różnych cenach, tzn. pierwszy za 1k, drugi za 3k, trzeci za 6k itd.), to wgm szkoda by było, gdyby jakimś nowym systemem skulli spieprzyli obecny porządek.
DRoN jest offline