Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2009, 13:25   #1
Piombon
Użytkownik Forum

Piombon's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2009
Lokacja: Wielkopolska

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Domyślny Spoiler 469 i konkurs!

Witajcie drodzy użytkownicy!

Zapewne przypomnicie sobie moje słowa, gdy twierdziłem, że spoile się pojawią, będą rozwiązania, oraz Wasze wątpliwości zostaną rozwiane. Nadeszła właśnie ta chwila dotycząca sekretów i mitów Tibii! Tego, czego tak starannie szukacie!

Z pewnością niektórzy z Was wiedzą, że moje doświadczenie w tych tematach jest niemałe, a główną moją specjalizacją jest 469, język beholderów, oraz 4 6 9 - czyli kryminalne zagadki tajemniczej Rasy. Ludzie tacy, jak Pan Klocek, czy neopostman mogą spokojnie poświadczyć o tym. Jeśli zaś nie wierzycie ich słowom, przeczytajcie Kompendium mojego autorstwa i sami stwierdźcie: "Czy mógłby to napisać człowiek niekompetentny i bez wiedzy?".

Ale do rzeczy - co Wam oferuje?
Oferuję Wam głównie spoiler, a mianowicie 150 stronicowy artykuł z deszyfratorem, algorytmami i opisami Rasy Beholderów, jak i ich języka. W ową pracę wchodzi też opis 4 6 9. Niemniej jednak spoiler tego pierwszego jest pełny.

Cóż Wam da deszyfrator? Tłumaczenie tekstów z "Hellgate Library", gdzie jest ukryta wielka wiedza nt. sekretów Świata Tibijskiego, nawet na temat zagadki Miecza Furii. Oto jedna z ksiąg.

Cytuj:
I Regał Księga I
Każde stworzenie musi być w posiadaniu wiedzy dla którego nieba płacze i przeprosić jedno z nich!
Miłość jest spełnieniem, gdy są nad Tobą.
Myśl, gdy tego dokonujesz, ale pamiętaj, że sens Miłości jest wtenczas zagrożony.
Widać, że księga jest o treści religijnej, lecz nie przejmujcie się. Tak wyglądają pierwsze dwie. Azaliż tu też są pewne ciekawe informacje dotyczące tej tajemniczej rasy.

Czego pragnę wzamian? Niewiele.
Każdego z pewnością stać na wpłatę jedynie 30zł. Po osiągnięciu odpowiedniej kwoty na koncie - spoiler zostanie przekazany całej Tibii.pl a pośród autorów wpłat zostaną wylosowane:
1. Brudnopis Księgi, czyli pamiątka, jak 469 było rozgryzywane. /lub/ PACC na rok.
2. Książki, które mnie naprowadziły na rozwiązanie sekretów. (koszt: 500zł).
3. PACC na rok
i wiele innych!
W zależności jaka kwota mnie zadowoli.

Co ja Wam dam? To w zależności od sytuacji w której mnie postawicie wraz z administracją.
1. Bez supportu i reklamy:
-Po otrzymaniu odpowiedniej i zadawalającej kwoty od użytkowników po ustalonej kwocie, przykładowo 30zł spoiler zostaje upubliczniony na stronie Tibii.pl i jest w spisie spoilerów.
-Zostają rozlosowane nagrody w ilości 3.
-Żegnam się już na zawsze z Tibią.
2. Z supportem i reklamą:
-Po otrzymaniu odpowiedniej i zadawalającej kwoty od użytkowników po ustalonej kwocie, przykładowo 30zł spoiler zostaje upubliczniony na stronie Tibii.pl i jest w spisie spoilerów.
-Zostają rozlosowane nagrody w ilości 10+
-Część przychodów otrzymuje serwis Tibia.pl, by mogła zainwestować w szybkość serwera itp.
-Pracuję dla Tibii.pl przez następny rok (licząc od publikacji spoilera) niekoniecznie na pozycji moderatora w przykładowo dziale RPG + sekrety, gdzie będę wyrażał swoje zdanie nt. sekretów, co można byłoby zrobić, z czym ma to aluzje, za co powinienem się zająć. Czyli jestem do dyspozycji użytkowników na stanowisku "Doradcy" w tym dziale.
-Biorąc pod uwagę powyższy punkt publikuję swoje wszystkie prace dotyczące rozwiązań sekretów i moich domysłów jedynie na Tibia.pl.
-Daję specjalne lekcje użytkownikom Tibii.pl, jak czytać prawidłowo 469.
-Dodatkowo będę tłumaczył użytkownikom z języka: angielskiego, włoskiego, (może wkrótce) niemieckiego.

Łatwo zauważyć, że lista kolokwialnie mówiąc plusów w sytuacji, gdzie Tibia.pl będzie supportowała owe wydarzenie jest dłuższa.

W razie braku zaufania od strony administracji - mógłbym pokazać zapiski pod warunkiem przyjazdu w moje okolice.

I co, Tibio.pl?! Pozwolicie mi oddać Wam spoiler 469?!
Jesteście za?!

Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do głosowania, Piombon.

P.S. Przepraszam, jeśli w złym dziale, ale ten zdawał mi się być najbardziej odpowiednim.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.