Dopiero jakiś... tydzień temu, miałem okazję zagrać... A dziś skończyć po raz pierwszy... tą świetną grę : D
Ogólnie gra mi się bardzo podobała.
Co do systemu walki to na początku, strasznie wkurzało mnie to, że musiałem czekać aż ten miecz się zapali, tzn. prawie za każdym razem klikałem moment wcześniej... No ale cóż, z czasem się przyzwyczaiłem.
Mała ilość zbroi, przy czym ta "główna" zbroja była trochę brzydka ( wg. mnie ), natomiast tą lepszą miałem teoretycznie przez 3 większe walki...
Ulepszanie oręża trochę głupio zrobione... Ciężko to w ogóle zrozumieć na początku... Zresztą przez całą grę nie ulepszałem ani razu ( bo jak już miałem 3 kamienie, to stać mnie było na lepszy miecz ze sklepu ).
Hmm... Fabuła przypadła mi do gustu. Wybory, które wpływały na dalsze fragmenty gry były jak dla mnie wielkim plusem ( może nie jestem zbyt doświadczony w grach crpg, ale w np. gothic'u nie spotkałem czegoś takiego ).
Hmm... na ogół jak gram po raz pierwszy to dużo zadań pobocznych pomijam, więc na pewno za jakiś czas wrócę do wiedźmina.
x<