Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nerczio
Szczerze? - > rzadko pisze na forum, ale widząc 3/4 odpowiedzi na jego propozycje krew zalewa.
1. Jeśli się wam nie podoba, jest sonda ( zagłosujcie na 'nie' ). Unikniemy głupich komentarzy, które nic nie wnoszą i tak właściwie świadczą tylko o was
2. Ja mu wierze w większym stopniu ale z drugiej strony nie wydaje mi się, że wymagało to aż 150 stronicowej pracy. Sam interesuję sie tym tematem, ale tak daleko to nie zaszedłem.
Według mnie ten temat nie jest trafnym pomysłem. Jeśli to JA bym odkrył / odkodował język 469 wystarczyłaby mi sama satysfakcja, wykonawszy to jako jedyna osoba. Z drugiej strony teraz wiem, że prawdopodobnie (85%) język beholderów jest do zrozumienia.
P.S. Admini, a nawet zwykli forumowicze powinni przedstawiać jakiś poziom kultury/inteligencji/obycia i przestać się wypowiadać jeśli nie mają nic ciekawego do powiedzenia 
|
Każdy ma takie samo prawo wyrażać swoje zdanie na dany temat jak i Ty.
Bez znaczenia czy jest to opinia chwaląca czy wyśmiewająca tak długo jak długo przestrzega się regulaminu forum(w tym zasad kultury) taka opinia ma prawo bytu jako część dyskusji.