Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2009, 22:56   #31
klabaternik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 05 2009

Domyślny bzdura

wiekszośc graczy jest sfruystrowana wiecznymi kickami lagami i niepewnoscią ..ze siedzac na cholernych demonach jakis debil w kicksofcie zawali robote i gracz padnie ZA NIC...za to ze jakis cholerny dureń zaawalił sprawe . brak mi cenzuralnych slow na tych pajaców ...moeg powiedziec tylko tyle ze biorą kase ale o gracza nie dbają....gram w tibie i wow i moge porównac obie gry pod względem supportu itp....otóż w warcraft jeśli masz jakis problem zgłaszasz go game masterowi i w krótkim czasie dostajesz odpowiedz , wskazówki lub ten zjawia sie osobiscie co mi sie zdarzyło . jesli masz disconect to w wow twoja postac znika a tutaj ginie bo jest głupi system battle ktory zaterzymuje postac w grze . mzoe i by nie było z tym problemu ale na domiar złego wieczne lagi ...planujesz tutaj mega quest np poi a tu lipa bo lagi i tzreba przekładać....KICKSOFT do pieca. to moja opinia -10000000/100 to jest ocena odpowiednia dla darmozjadów ktorzy zerują na naszej karcie kredytowej . mają niemałe pieniądze z tego więc mogliby rozwiązac pieprzony problem . tyle mam do powiedzenia .
klabaternik jest offline