Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2009, 13:10   #1
Rav
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2007
Wpisy bloga: 1

Domyślny odnosnie zbanowania mojego poprzedniego konta na forum

witam,

tak sie wlasnie zastanawiam dlaczego moje poprzednie konto na forum tibia.pl zostalo zbanowane na zawsze.
postanowilem napisac tego posta z nadzieja ze po tym zostanie odbanowanie. tak wiec od poczatku,
nick - rav1337. powodem bana bylo wrzucenie przeze mnie linku do cama na speedy.share, jako iz ukrywanie formatu pliku jest niedozwolone tutaj pozwolilem sobie wrzucic link do bezposredniego downloadu(czyli wszystko jasne i widoczne) ostatnio nawet ktos zrobil temat o tym ze ten sposob jest poprawny i nie grozi jakim kolwiek banem/warnem(temacik przyklejony i akceptowany przez moderatorow).
konto dostalo 30ptk~ warna- czyli jak napisalem juz wczesniej niekonczacy sie ban, nie moge tamtym acc rowzniej sprawdzic prywatnych wiadomosci, kto mnie zbanowac etc. a wydaje mi sie ze nie zrobilem nic co zaslugiwaloby na taka kare. tym bardziej ze uzytkownicy wrzucajacy linki do speedy share z ukrytym formatem nie sa karani bani tym bardziej dozywotnim

//rav

Ostatnio edytowany przez Rav - 17-05-2009 o 13:10. Powód: wydaje mi sie ze dobry dzial wybralem ^.-
Rav jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.