Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2009, 15:53   #41
Frezko
Użytkownik Forum

Frezko's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Venore

Stan: Usunięty
Imię: Ferionix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 30/30
Poziom mag.: 78
Frezko ma numer GG 2997386
Domyślny

Po prostu cipsoft zaczął niszczyc tą grę jak się dowiedział że można na niej zarobic później dzieci miały już łatwo więc mogły grac i cały czas nażekały że jest zbyt trudno a z porządnej interesującej gry zrobili męczącą nudną i monotonną grę jeszcze sam pamiętam jak stałem na 30 lvlu pod depo z red skullem i nikt mnie nie ruszał albo jak się poszło w 7 osób na hunt na dragona i poleciał Fire Sword jacy wszyscy byli w tedy ucieszeni z tego hunta nikt się nie przejmował że expa się nie wbiło że kasa z hunta się nie zwróciła każdy był zadowolony że się biło dragona a jaki był strach jak się szło z venore do thais człowiek mijając jakieś dedy od gsa modlił się i powtarzał że by tylko mi on nie wyskoczył a na mintawin jak szedłem z kumplem w tedy mieliśmy po 50 levele chodziliśmy tam coś koło 45 minut puźniej kumpel padł a ja cudem uszedłem z życiem to była w tedy gra a nie jak teraz co jedyny cel to idz zabij weź z niego przedmioty tyle żal takiej gry

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.