Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2009, 16:47   #50
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falcon Wings Pokaż post
@Rocket Slayer
Dlaczego uwazasz ze jestem naiwny? Bo mu wierze?
Wiec Ty mu niewierzac powinienes byc dla mnie zwyklym niedowiarkiem?
Wiesz co to rozsądek? Nie bądź naiwny bo będziesz miał nie raz przejebane w życiu. Patrz na wszystkie + i - (haczyki). Pożyj trochę, popytaj starszych a się dowiesz, dlaczego nie można w pełni ufać drugiemu człowiekowi... nawet z rodziny. Pff a że to osoba, której nigdy na oczy nie widziałeś i nawet nie wiesz czy to ta sama osoba przed kompem siedzi... wierzyć w coś takiego to jest błąd. To, że inni ludzie mówią o nim same słodkości, też nie znając go z RLa, nie znaczy, że przewidzisz jego ruch.
Co do kasy - gdybyście sami zarabiali te pieniądze, utrzymywali się, to byście z pewnością (mam nadzieję) inaczej do takich spraw podchodzili. Jeśli nie - to już beznadzieja.

@down
Gdyby ci oferowano maluteńką sadzonkę brzoskwini i powiedziano, że za 5 lat będzie wydawać złote brzoskwinie jako owoce, kupiłbyś i trzymał u siebie?
Cytuj:
Odnioslem wrazenie ze oceniasz mnie teraz po wieku, kompletnie mnie nie znajac.
A jako ten "starszy" powinienes wiedziec ze tego sie wlasnie nie robi.
Wszystko na podstawie tego, że odniosłeś wrażenie? Ja odnoszę wrażenie, że za 5 min puszczę sobie pierda. Oczywiście to tylko wrażenie...
Swoją drogą - bardziej chodziło mi tu o dojrzałość psychiczną, nie fizyczną. To raczej zależy też od tego w jaki sposób zostałeś wychowany.

Wielu się czepiało mnie, że oceniam osoby po wieku. Gówno prawda, psychika, czy tam sposób myślenia ma duże znaczenie.

Cytuj:
I jezeli ja sie przejade, to bedzie moja prywatna sprawa.
Oczywiście, że tak. Znacznie korzystniej jest jednak rozważyć pewne rzeczy, niż później płakać.

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 17-05-2009 o 17:09.
Rocket Slayer jest offline