Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2009, 17:36   #58
gloryoftheoldtibia
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 05 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
Myślisz że jak zrobią server pod starym protokołem to nikt nie będzie tam używał botów ? :<
Oczywiście, że będzie. Oszukiwanie, łamanie zasad to naturalne, ludzkie zjawiska. Chciałbym tylko zwrócić uwagę, że nieuczciwych graczy na takim serwerze może być znacznie mniej, a już na pewno nie więcej niż na obecnych.

@Askaral
Zastanów się nad swoim zachowaniem. Twoje 3 posty (wtrącone do tego tematu zupełnie niepotrzebnie) są w najczystszej postaci narzekaniem.

Co do gry - rzeczywiście, wg mnei jest teraz zupełnie beznadziejna, jednak kiedyś, kiedyś była idealna. Dlatego właśnie chcę jej powrotu.
Twoje uwagi, czy może rozkazy są nie na miejsu. Nie jesteś dla mnie autorytetem, dlatego nie widzę powodu, dla którego mógłbyś mi "doradzać" w ten sposób.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reester
Gdyby to zrobili,to oczywiste jest ze bym tam gral.obecnie w tibie nie gram z prostych powodow:
-pojebane czary
-chujowa atmosfera
-runy od levela
i wiele wiecej ale nie mam ochoty teraz wymieniac!
JESTEM NA TAK!
W takim razie zapraszam do tematu Revised Retro-Server Proposal [the one Cipsoft might accept])

oraz zachęcam do wypełnienia feedbackform (opcja "discussion", a w komentarzu proponuje wpisać - "Retro-server's case").

Pozdrawiam.
gloryoftheoldtibia jest offline   Odpowiedz z Cytatem