Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2009, 18:25   #62
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falcon Wings Pokaż post
@Rocket Slayer
Powiedz mi, jakich dokladnie argumentow potrzebujesz.
Czekaj... jak to się nazywa... netykieta? Zachowywać się inaczej w necie niż w rzeczywistości? Też mogę ludziom powciskać kit. Od tak, choćby dla mojej chorej satysfakcji.

Cytuj:
Jestem pewien ze Piombon Ci ich udzieli, o ile jeszcze niewystarczajaco odrzucily go morale tego forum.
Sugerujesz, że miałaby go odstraszyć ludzka ostrożność? On frajerów szuka?

Jak ludzie potrafią być ślepi... Od razu mi się przypomnieli ludzie a'la "ręce, które leczą". Muahahah
Cytuj:
Dodam jeszcze, ze uwazam to za wielka szkode tak traktowac czlowieka ktory chce zrobic cos dobrze.
A ja sądzę, że ci hitlerowcy nie mieli złych zamiarów uśmiercając Żydów. Oni chcieli dobrze! Wielka szkoda, że ich później karano.

Cytuj:
On niechce sobie tych pieniedzy przywlaszczyc, chce je przeznaczyc na cele charytatywne.
Ej, podam wam numer konta. Obiecuję, że prześlę pieniądzę na cele charytatywne, tylko że szybciej niż on! Po co dzieci mają czekać? Wysyłajcie prędko!

Cytuj:
Drom.. Powiedz poprostu ze nie zgadzasz sie na propozycje, bo nie przyniesie Ci zadnych dochodow.
Lol, ty serio zakładasz, że większa część użytkowników wyśle po te 30zł?

@Dk
Jak się nie ma swoich, dobrych argumentów, to trzeba się podpisać pod cudzymi, by oddać komuś i pokazać że "potrafisz" wyjść z klasą, nie? Jakiś ty biedny...

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 17-05-2009 o 18:29.
Rocket Slayer jest offline