Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falcon Wings
@Rocket Slayer
Powiedz mi, jakich dokladnie argumentow potrzebujesz.
|
Czekaj... jak to się nazywa... netykieta? Zachowywać się inaczej w necie niż w rzeczywistości? Też mogę ludziom powciskać kit. Od tak, choćby dla mojej chorej satysfakcji.
Cytuj:
Jestem pewien ze Piombon Ci ich udzieli, o ile jeszcze niewystarczajaco odrzucily go morale tego forum.
|
Sugerujesz, że miałaby go odstraszyć ludzka ostrożność? On frajerów szuka?
Jak ludzie potrafią być ślepi... Od razu mi się przypomnieli ludzie a'la "ręce, które leczą". Muahahah
Cytuj:
Dodam jeszcze, ze uwazam to za wielka szkode tak traktowac czlowieka ktory chce zrobic cos dobrze.
|
A ja sądzę, że ci hitlerowcy nie mieli złych zamiarów uśmiercając Żydów. Oni chcieli dobrze! Wielka szkoda, że ich później karano.
Cytuj:
On niechce sobie tych pieniedzy przywlaszczyc, chce je przeznaczyc na cele charytatywne.
|
Ej, podam wam numer konta. Obiecuję, że prześlę pieniądzę na cele charytatywne, tylko że szybciej niż on! Po co dzieci mają czekać? Wysyłajcie prędko!
Cytuj:
Drom.. Powiedz poprostu ze nie zgadzasz sie na propozycje, bo nie przyniesie Ci zadnych dochodow.
|
Lol, ty serio zakładasz, że większa część użytkowników wyśle po te 30zł?
@Dk
Jak się nie ma swoich, dobrych argumentów, to trzeba się podpisać pod cudzymi, by oddać komuś i pokazać że "potrafisz" wyjść z klasą, nie? Jakiś ty biedny...