Ja mam problem z jednym uszkodzonym plikiem. Otóż kupiłem sobie płytę pewnego zespołu. Aby móc słuchać utworów z tej płyty na odtwarzaczu mp3, skopiowałem piosenki z cd na format MPEG programem CDex (wersja 1.51). Wszystko cacy ale jedna z piosenek najwyraźniej została uszkodzona, bo przy kopiowaniu (już do pamięci odtwarzacza mp3) komputer powiadomił mnie że plik jest uszkodzony, mimo to skopiował się do odtwarzacza, i teraz ni cholery nie chce się stamtąd wynieść ;D Tz. Dajmy na to że plik ma nazwę X. Usuwam go z odtwarzacza, nie ma przy tym żadnych problemów. Wesoły odpinam mp3 od gniazda USB by posłuchać sobie muzyki, a tu zonk – odtwarzacz powiadamia mnie że uszkodzony plik nadal jest w jego pamięci. No więc znowu podpinam odtwarzacz do kompa, okazuje się że plik który dopiero co usunąłem rzeczywiście nadal jest w pamięci odtwarzacza. Usuwam pliczek (ikonka pliku znika tak jakby plik został usunięty), odpinam mp3 od kompa, znowu pojawia się komunikat o uszkodzonym pliku i tak do usr**** śmierci. Ktoś mi powie jak SKUTECZNIE pozbyć się tego uszkodzonego pliku?