Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2009, 23:54   #76
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piombon Pokaż post
Gdyby każdy potrafił czytać pomiędzy wierszami postów Avariona, nie byłoby pojęcia "spoiler", gdyż wszystkie mity zostałyby odkryte i opublikowane. Gdyby nie on i jego pomoc - nie zajmowałbym się sekretami i nie byłyby moim hobby. Być może czasem są bzdury, ale "jedno prowadzi do trzeciego".
No ale wytluszcz mi, dlaczego ja mam tracic zycie na zajmowanie sie 20 stronami jego radosnej tworczosci, skoro gosc po 4 linijkach pierwszego postu najzwyczajniej w swiecie traci wiarygodnosc? Dlaczego mam sie zaglebiac miedzy wiersze, jesli gosc powoluje sie na nieistniejaca osobe, niemajaca sensu metode matematyczna, a dzieci sie do tego slinia tylko i wylacznie dlatego, ze nie rozumieja polowy slow ktorych on uzywa ?

A co do samego 469, nadal podtrzymuje, podpierając sie doswiadczeniem i wiedza matematyczna moja i paru moich kolegow, ze rozwiazanie calej zagadki najprawdopodobniej nie istnieje, a jesli istnieje to jest nie do uzyskania za posrednictwem normalnych srodkow. A szukanie miliona odnosnikow w literaturze w niczym nie pomaga ( moze poza okazja do autopromocji dla paru osob ) bo dla metodycznego podejscia do jezykow i kodow jest zupelnie bezuzyteczne.

Ostatnio edytowany przez Vil - 18-05-2009 o 00:06.
Vil jest offline