Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
No ale wytluszcz mi, dlaczego ja mam tracic zycie na zajmowanie sie 20 stronami jego radosnej tworczosci, skoro gosc po 4 linijkach pierwszego postu najzwyczajniej w swiecie traci wiarygodnosc? Dlaczego mam sie zaglebiac miedzy wiersze, jesli gosc powoluje sie na nieistniejaca osobe, niemajaca sensu metode matematyczna, a dzieci sie do tego slinia tylko i wylacznie dlatego, ze nie rozumieja polowy slow ktorych on uzywa ?
A co do samego 469, nadal podtrzymuje, podpierając sie doswiadczeniem i wiedza matematyczna moja i paru moich kolegow, ze rozwiazanie calej zagadki najprawdopodobniej nie istnieje, a jesli istnieje to jest nie do uzyskania za posrednictwem normalnych srodkow. A szukanie miliona odnosnikow w literaturze w niczym nie pomaga ( moze poza okazja do autopromocji dla paru osob ) bo dla metodycznego podejscia do jezykow i kodow jest zupelnie bezuzyteczne.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq
Chociażby po to, że Avarion nie wszystko wymyślił, jedynie połączył istniejące elementy. Jeśli będziesz w stanie odróżnić prawdę od kłamstwa, to wyciągniesz z tego kilka interesujących faktów i spostrzeżeń. Jeśli nie - będziesz dzieckiem, które ślepo wierzy, lub ignorantem, który uzna to za bełkot w czystej postaci.
|
Lepiej odpowiedzi dla Ciebie, Vil ująć nie mogłem, więc posłużę się postem shoqa. Jest to najlepsza metoda do ukrywania informacji. Poza tym, jeśli ktoś zna się na matematyce i wie na czym polegają czynności matematyczne, które podał Avarion niekoniecznie łączy to w jedno działanie, lecz zależności społeczne. Ciężko to wyjaśnić, ale wezmę przykład na xyz.
To Twoje rozumienie słów Avariona:
x*y*z.
A oto moje:
1. x
2. x+y
3. z^2
To na podstawie tych trzech literek rozumowanie działań matematycznych Avariona. Oczywiście nie w sposób jaki przedstawiłem, ale każdy widząc literki bez odstępu twierdzi, że to mnożenie. Ja np. wspominając, że x jest krzyżowaniem pozostawiam czyste w pierwszym dowodzie. Następnie łączę je z kolejnym skrzyżowaniem itd...
Avarion ukrył tam 3 spoilery, a bzdury, które się wyodrębnia są dość zabawne. : )
Pozdrawiam.