Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2009, 10:51   #79
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Nadal nie rozumiesz.

Cala sprawa rozbija sie tak naprawde o jedna rzecz: dlaczego ktos ma tracic czas zeby w tych bredniach kopac (ewentualnie wierzyc Tobie/ wam ze cos tam jest), skoro doslownie wszystko co mozna z tamtego tekstu syntetycznie wyodbrebnic to bzdury? Gosc ma 0 (ZERO) wiarygodnosci, nie jest wiec dla mnie jakimkolwiek punktem zaczepienia do czegokolwiek. Może do stosu wyssanych z palca informacji dodac pare oczywistosci, ale i tak nie podwyzszy tym wartosci calego tekstu.

Cytuj:
To Twoje rozumienie słów Avariona:
x*y*z.
A oto moje:
1. x
2. x+y
3. z^2

To na podstawie tych trzech literek rozumowanie działań matematycznych Avariona. Oczywiście nie w sposób jaki przedstawiłem, ale każdy widząc literki bez odstępu twierdzi, że to mnożenie. Ja np. wspominając, że x jest krzyżowaniem pozostawiam czyste w pierwszym dowodzie. Następnie łączę je z kolejnym skrzyżowaniem itd...
Po pierwsze, nie przypominam sobie zebym gdziekolwiek pisal na jakim etapie grzebania w 469 jestem ani jak go rozumiem. Po drugie, sama korelacja ktora chcesz tu stosowac (chyba, tylko podajesz w charakterze przykladu) daje ci jako rezultat co tylko zechcesz i przy zastosowaniu odpowiedniej procedury mozesz np. znalesc w jednej z ksiazek przepis na wigilijnego karpia.

Ostatnio edytowany przez Vil - 18-05-2009 o 10:55.
Vil jest offline