Zobacz pojedynczy post
stary 18-05-2009, 15:20   #43
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxpixel Pokaż post
Też tak sądzę...

Jedni grają tylko dla EXP'a, gonią do next lvl'a pusty byt...

Ja żyje chwilą i fabułą, poziom mam tylko i wyłącznie do szybszego chodzenia i cap'a... Sprawy typu śmierć nie są dla mnie niczym trudnym ^^ 4x wychodziłem z rooka i wracałem... Siedzę na tej wyspie bo jest tam coś czego brakuje mainowi i innym miejscom, one już dawno umarły, bez imienia bez historii... Rookgaard jest pod względem historycznym doskonale dopracowany... Tibia jest grą MMORGP jak byś tego nie dostrzegł... ;/

Dla mnie Rookstayer jest osobą żyjącą by odkrywać, i odkrywającą by żyć... A nie aby rąbać 5lat lvl! Sortuje ludzi pod względem wiedzy nie poziomu... >,>
Wtf? Co k**** ? A może na mainie nie ma zagadek fabuły etc. ? hmm? Jest ! Jakundaf desert , hellgate , elf's fortress to niby nic ? Zero fabuly ? PoI bazyliszek Nightmare Knights hmmm ? 1 spike sword na rooku to nic zreszta na 99% cipsoft zaprzestał tworzenia tego questu po wykradnieciu mapy i/lub quest jeszcze nie został skończony
A i jakby co spike sword to wątek poboczny (prawdopodobnie jesli istnieje bo nic nie wskazuje iz ma to jakis zwiazek ze geneza tibii) , a zagadki na mainie maja dosyc duzo powiazan z glowna fabula .

Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 18-05-2009 o 15:25.
Beh0lder jest offline   Odpowiedz z Cytatem