Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2009, 17:04   #101
Falcon Wings
Użytkownik Forum

Falcon Wings's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Deutschland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avecander
Profesja: Paladin
Gildia: Fenix Squad
Świat: Arcania
Wyślij wiadomość przez ICQ do Falcon Wings Falcon Wings ma numer GG 4269381
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes Pokaż post
Owszem nabijasz, bo nie postawiłeś sprawy jasno. Mając dostęp do znacznie pewniejszych źródeł niż jacyś tam ludzie z torga bawiący się w rozwiązywanie nieistniejących questów, otrzymałem potwierdzenie, że nie ma żadnego questa związanego z 469, a dokładnie o tym myślą potencjalni nabywcy tych Twoich sekretów. Ot wystarczy choćby wziąć ten post:
[Moj post]
On nikogo nie nabija w butelke. To jest poprostu moja interpretacja. Jezeli jest bledna, to chyba nie jego wina?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes Pokaż post
No i kwestia ceny... jesteś zwyczajnym głupcem sądząc, że zarobisz na tej swojej pracy jakąś sensowną kwotę (nie wspominając o jakichkolwiek tysiącach).
Nie mowmy o zarabianiu, a zbieraniu. Bo on nic na tym nie zarobi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez J0hny Pokaż post
A kończąc, wydaje mi się że to nie jest bazar żeby sprzedawać swoje "dzieło"
Mi tez sie tak wydaje. Jest to jednak wspaniale miejsce do zaoferowania wspolpracy serwisowi tibia.pl i pokazaniu uzytkownikom jak serwis reaguje na takie oferty. Czyz nie? Bo to nie jest tak, ze kazdy moze mu wyslac 30 zl i dostanie spoiler. Nie, poprostu gdy tibia.pl sie zgodzi uzytkownicy beda mogli wplacac pieniadze i po uzyskaniu odpowiedniej kwoty spoiler zostanie umieszczony na stronie do wgladu publicznego.

W sprawiedliwosc nie wierze
Dopoki sam jej nie wymierze
Jak dzikie zwierze w penerze
Wymierze, uderze
Dopoki nie leze, dopoki dycham, poki nie zdycham

Falcon Wings jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.