Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2009, 22:16   #27
XozzQ
Użytkownik Forum

XozzQ's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2008
Lokacja: $o$nOowieCc

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xozzer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 36
Skille: 21/26
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia Pokaż post
Milan, jak każde inne imię w języku polskim podlega deklinacji czy ci się to podoba, czy też nie. Tak więc Milanie ognia, bez zbędnego cudzysłowia.
Ja jestem pazerny? Nie, to Ty jesteś skąpy. Inne, podobne tej imprezy, były organizowane z rozmachem. Nagrody sięgały kilku tysięcy, byli obecni GM/CM, tematy były tworzone od razu dokładnie (bez zbędnych edycji).
Wyobrażasz sobie, by w średniowieczu turniej rycerski był rozgrywany o kilka marnych sztuk złota? Tak, wiadomo - do tego dochodziła sława i splendor - w Tibii tego nie zaznasz, zwłaszcza, że Twój konkurs jest mizerny. Chcesz przywrócić klimat? Zastaw się a postaw się!
I nie masz tych 5 tysięcy dawać "ludziom" tylko wręczać wygranym. O 500 gp może rywalizować banda noobów na rynku w konkursie "najgłupsza bluzga jakąkolwiek w życiu widziałem".
Edycja:
4 osoby na drużynę to dużo. Chyba, że wliczasz w to rezerwę. 8 osób na tym małym basenie (nie liczę bandy idiotów próbujących przeszkodzić) to dużo za dużo. Proponowałbym 2, góra 3 osoby.
10 minut - Ty chcesz aby ludzie tam usnęli? Ktoś gra 3 mecz czyli ma czekać 30 min + nieprzewidziane przerwy? Moim zdaniem 2 minuty na mecz byłoby wystarczającą ilością czasu. Ewentualnie połowa po 1,5~2 min.
Nie kazałeś tworzyć drużyn a wygląda na to, że gra będzie drużynowa. Losowo połączysz ludzi, "na numerki" (cokolwiek to oznacza). Każdemu z drużyny podarujesz niewyobrażalną sumę 500gp, czy mają się dzielić? =>
Ok takie sumy to można wręczać Rookstayerom, ale nie ludziom, którzy chcą rywalizować zupełnie dla frajdy... Tak jak mówiłem forma pieniężna jest tylko, żeby było o co grać ;]

To pisałem JA, i wyraziłem to co czuje. Xozz~

99% dzieci NEO, uważa że grafika jest najważniejszą częścią gry. Jeśli należysz do tego 1%, wklej to do podpisu.
XozzQ jest offline   Odpowiedz z Cytatem