Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2009, 14:35   #25
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dawid000 Pokaż post
nie no ubawiles mnie tym
trzeba bylo wybrac non-pvp jak ci pk nieodpowiadaja
nie zgadzam sie z toba wiec mnie obrazasz? wyjdz dziecko na ulice i powiedz tak do pierwszego lepszego goscia, dostaniesz po ryju i sie poplaczesz

nie no smiesza mnie takie dzieci
wybraliscie pvp to powinniscie wiedziec co za tym idzie
pk byli, sa i beda, nic tego niezmieni

a tak wogle jak umiesz grac na pvp to uciekniesz od kazdego random pk bo jak jakis h lvl cie bije to chyba sobie przeskrobales a random pk to sa noob lvle

pozdro & pocwicz

@edit

przud? nowe slowo? nie chcesz hunta to sie kulturalnie zachowuj, nie ksuj i nie kradnij loota
hunta za free sie nie dostaje

PS. pisze sie Candia ;P nie Cadia
PS2. jak zwykle wy pewnie nikogo nie ubiliscie, kogos ubijecie = dobrze, ktos was ubije = noob
polowa z tego tematu to dzieci -10lat ktore nie potrafia sie zachowac, lapia hunty i placza (po pierwszym poscie widac ze autor sie do nich zalicza)
Czlowieku z czym do ludu. Drugi raz ci musze napisac bo nie ogarniasz pulsu, ze ten temat ma charakter ironiczny i jest prowokacja zastawiona na takich lebskich kolesi jak ty. Co do tego ze pisze sie Candia nie Cadia to kazdy glupi wie, ale to byl zapewne uklon w strone Felixa aka Cadia Nierro. Pozatym co za sens sie smiac ze ktos moze miec -10 lat, skoro styl jakim piszesz wskazuje ze sam duzo starszy nie jestes. Teraz skroce twoja droge przez meki -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia . Po przeczytaniu tego zrozumiesz czemu niektore posty byly az tak niedorzeczne, a jak nie to najszczersze wyrazy wspolczucia.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem