Zobacz pojedynczy post
stary 20-05-2009, 22:11   #112
Piombon
Użytkownik Forum

Piombon's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2009
Lokacja: Wielkopolska

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Prawda jest taka, że na większości zaufanych też mi się zdarzyło przejechać, ale jak na razie nie w takim stopniu, żeby przestali być zaufani. A myślę o różnych rzeczach w podobny sposób, zwłaszcza ostatnimi czasy. Cóż, widocznie mam silniejszą psychikę od Ciebie, bom się nie powiesił.
Szkoda, że masz takie nastawienie do ludzi.

Na co wtedy sprzedawałem? By uratować kogoś, kto był mi bliski do ostatniej chwili. Tej samej osobie, dla której napisałem Kompendium.
Być może to chore, ale zacząłem je pisać dzień po śnie, w którym spotkałem Łukasza (tak, tak - ten z sygnaturki), a powiedział mi wtedy "Rób to co do Ciebie należy, a Ci pomogę.".

Czemu wcześniej o charytatywności nie wspominałem? Biorę nauczkę z przeszłości. Gdy o niej wspomniałem przy zbieraniu pieniędzy na zabiegi i rehabilitację przyjaciela, które podobno były refundowane, ale wszyscy wiemy, jak to jest... zostałem zmieszany z błotem itp. itd.

A propo ortografii. Piszemy "!", albo "!!!", wykrzykniki i inne znaki interpunkcyjne tego typu, takie jak znak zapytania w ilości przekraczającej trzy świadczą o zaburzeniach. Niemniej jednak rzadko da się zauwarzyć "!!" i uznaje się wyżej wymieniony przykład za błąd.

@Lasooch
Uważaj, bo Cię otruję.
Słuchaj - mi też zależy na uczciwym, jak to nazywacie, "zarobku". Z czasem, gdy będzie coraz więcej wpłat, "Tajne Kompendium" będzie się rozrastać. Zamiast podać sensowne propozycje związane z 3. odpowiedzią gadacie bzdury, krytykujecie bez podstaw i bez sensu.

Czy, gdybym był złodziejem i typkiem spod czarnej gwiazdy - zaszedłbym na takie wysokie pozycje na różnych pozycjach z supportem właścicieli stron? (neopostman wie, co mam na myśli - tam się poznaliśmy : )) Czy z podniesioną głową pełniłbym ważną funkcję w DDI?
Proszę, zastanówcie się, zanim coś powiecie. Miałem wielu zadowolonych klientów, którzy w większości teraz (wtedy nimi nie byli) są jednymi z "nas" - DDI'owców.

Pozdrawiam, Piombon.

Ostatnio edytowany przez Piombon - 20-05-2009 o 22:36.
Piombon jest offline