Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rothes
|
Buahahahah Sarkozi może jeszcze w tym roku swojej władzy nie utrzyma. xD
Głupota totalna.
Dobrze do tematu.
Hmmm to bardzo źle, ale to bardzo źle. Skoro mają banować za moją pamięć fizyczną na komputerze to może również zbanują mi ręcę, mózg i usta? Przecież ja mogę opisac cały film z deski do deski i to również przyczyni się do spadku oglądalności filmu prawda? Mogę też zarapować płytę Verby i to może się również nie różnić niczym... Hmmmm a moge też mi zakażą używania KAMERY w swoim własnym domu? O nie to straszne on może nagrać nią nasz film!!!
Jeżeli banować to niech zbanują całe youtube w cholere, google bo przecież umożliwiają znalezienie potencjalnych piratów, ba niech zbanują też hurtownie papieru, przecież to zuoooo wcielone i pozwala kopiować książki, dając odpowiedni surowiec...
Nie wiem co o tym myśleć, już przełknę to że będą karać za piractwo KSIĄŻEK, ale nic poza tym. Autorzy ksiażek często nie szczycą się kasą i zbierają ostanie grosze, a taki blizzard? Lub Cipsoft? Śpią na kasie i jeszcze im mało, jakby też tego było mało kraj samowolnie pomagałby im w interesach, niedoczekanie! Firmy ubezpieczeniowe działają na własną rękę, niech więc i producenci wcale nie tanich płytek wydają fortunę na wyduszenie piratów ot co... przecież prawa autorskie mają. ;s