Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glodek
@Glannah To moj drugi fake ;] Imiona sa takie a nie inne bo nie mam zamiaru robic rekrutacji(brak sensu) wiec dalem pierwsze lepsze...
|
No tak... Imiona dajesz pierwsze lepsze, lokacje dajesz pierwsze lepsze, fabułe dajesz pierwszą lepszą. Dlatego ja przestanę oglądać ten fake i obejrzę jakiś pierwszy lepszy - byle inny.
A co tyczy się brukowanej wioski, to historia, ani nawet fantasy czy SF, nie poznała takiego tworu jak brukowana wioska. A już na pewno nie istaniał nigdy kamienny rynek z centralnie ulokowanym domkiem jakiegoś prostaczka.
@down
Nie. To tak, jakbym obejrzał film, nie zwracając uwagi na to co się dzieje, ani na to, co się mówi. Po prostu widzę, jak ten fake wygląda i już to zniechęca do czytania tekstu.
I nie szukam dziury w całym, bo wg mnie taka lokacja jest delikatnie mówiąc nierealna.
A co do SF i fantasy, wygląda na to, że źle odebrałeś moje słowa. (I nie traktuj, proszę, mojej wypowiedzi jako ataku, jak ma w zwyczaju robić 75% użytkowników tego działu, kiedy ktoś chce z nimi normalnie dyskutować)