Zobacz pojedynczy post
stary 21-05-2009, 20:36   #11
Glannath
Użytkownik Forum

Glannath's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glodek Pokaż post
@Glannah To moj drugi fake ;] Imiona sa takie a nie inne bo nie mam zamiaru robic rekrutacji(brak sensu) wiec dalem pierwsze lepsze...
No tak... Imiona dajesz pierwsze lepsze, lokacje dajesz pierwsze lepsze, fabułe dajesz pierwszą lepszą. Dlatego ja przestanę oglądać ten fake i obejrzę jakiś pierwszy lepszy - byle inny.

A co tyczy się brukowanej wioski, to historia, ani nawet fantasy czy SF, nie poznała takiego tworu jak brukowana wioska. A już na pewno nie istaniał nigdy kamienny rynek z centralnie ulokowanym domkiem jakiegoś prostaczka.

@down
Nie. To tak, jakbym obejrzał film, nie zwracając uwagi na to co się dzieje, ani na to, co się mówi. Po prostu widzę, jak ten fake wygląda i już to zniechęca do czytania tekstu.
I nie szukam dziury w całym, bo wg mnie taka lokacja jest delikatnie mówiąc nierealna.
A co do SF i fantasy, wygląda na to, że źle odebrałeś moje słowa. (I nie traktuj, proszę, mojej wypowiedzi jako ataku, jak ma w zwyczaju robić 75% użytkowników tego działu, kiedy ktoś chce z nimi normalnie dyskutować)

Ostatnio edytowany przez Glannath - 21-05-2009 o 21:10.
Glannath jest offline   Odpowiedz z Cytatem