Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2009, 00:47   #70
gloryoftheoldtibia
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 05 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Czyli do konca tibi bedzie caly czas ta sama mapa , tak? Orginalnie i pomyslowo . Teraz 200 lvl ma 5 dobrych rodzajow potworow do expienia a wtedy ?
I kolejny raz widzę tutaj zupełnie błędne myślenie. Obviously widać, że nie masz najmniejszej ochoty grać na takim serwerze, ale weź pod uwagę fakt, że my jak najbardziej mamy.
Na tą ochotę natomiast, składa się bardzo wiele czynników (w zasadzie wszystkie, które starą wersję cechowały), między innymi właśnie brak ogromnej ilości "expowisk" i zbyt dużej łatwości w zdobywaniu kolejnych, niepotrzebnych poziomów.

Jeśli chodzi o sam 200lvl... za czasów przytoczonej przez redfaction'a wersji 7.4 tylko jedna osoba, która takowy osiągnęła - Bubble (w grudniu 2004 roku, jeśli mnie pamięć nie myli). Trzeba też pamiętać, że w tamtym okresie wyprzedzała ona w klasyfikacji doświadczenia innych graczy o miażdżącą ilością leveli - tak więc nie było zapotrzebowania na setki "respów" dla tak wysoko poziomowych graczy.

Pozdrawiam.

Ah, Vil - "ja tu widze argumenty za tym, ze taki pomysl jest nierealny do realizacji."
Przytocz proszę chociaż jeden, bo ja tutaj widzę tylko subiektywne, nie do końca przemyślane obawy i założenia, które jednocześnie, w sporym stopniu odnoszą się do obecnej wersji gry.
gloryoftheoldtibia jest offline   Odpowiedz z Cytatem