Woooł super naprawde nowe Karlin będe podjarany gdy bede mogl pod nim stac i wogole tibia to taka roksiorska gra w dodatku cipsoft ja wciaz ulepsza! NIE MOZE BYL LEPIEJ.
P.S.
mam w dupie tego update bo zmadrzalem i znalazlem inne MMO, i nie moge sie nadziwic ze przy tibi spedzilem tyle czasu majac caly czas klapki na oczach :|
@ktos tam kto pisal ze bez pacc jestes nikim
ty jestes nikim bo ulegasz cipsoftowi grajac w ten shit i pakując w to forse.
tibia w 100% darmowa by przeszla - duzo osob ktorzy sie podniecaja sprite'ami czy wojna polegajaca na naciskaniu 3 hotkeyi (czyt. 10-13 latTKOfFie xDe .! ;** yhym . ^^) oraz ci ktorych zycie jest tak ubogie, albo ci ktorzy nie radza sobie z dobrymi MMO (WoW, GW2 czy co tam jeszcze) bo za duzo funkcji do pojęcia i trzeba obmyslac taktyki na potwory [inst.]. Mam nadzieje ze tibia upadnie tak samo jak upadla super rogziorZga zdronga Epuls.pl (kiedys tam 2 lata temu moze ponad 20-30k uzytkownikow online, teraz ok 1700-3000 8)) Imo tibia pociagnie jeszcze max 5 lat bo zostanie wygryziona przez konkurencje (ile mozna grac w taki syf i zabija narysowane smoki zeby wylocic hełm namalowany w paincie i doprawiony w ch*j wie czym)
Ostatnio edytowany przez lord_piteer - 22-05-2009 o 13:10.
|