Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2009, 09:03   #14654
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Stan: Na Emeryturze
Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suczy Pokaż post
Zaczeliscie jechac bladego od mojego posta w obronie lukasza, jezeli wiedzial bym ze tak to bedzie wygladac nic bym nie pisal ale swoja droga chyba taki los tego servera ze tu kazdy kazdego musi pocisnac aby poczuc sie fajnym. To smutne ps po chuj diablord udajesz ze zart bladego byl udany -.- ... mimo ze jestesmy wrogami nie cieszyl by mnie hack zadnego z was rozroznijmy emocje zwiazene z gra a jaka taka powage gdybys ty swoj lvl stracil pomylal bym hmm wrog nie wrog ale osoba ktora cos zrobila by ten lvl wbic poswiecila duzo czasu itp... nauczcie sie nawzajem szanowac pozdrawiam osoby ktore mimo tego ze stoimy po innych stronach potrafia wpasc do mnie napic sie wodki i pogadac jak czlowiek z czlowiekiem. sry za ort nie pisane po trzezwemu
Nie popieram hackow, oraz rookowania, ale czasem czyjs blad trzeba wykozystac do konca. Wojna ma swoje prawa. Uwazam tez, ze trzeba do wszystkiego podchodzic z dystansem, smieje sie z zydow
itd choc nie jestem antysemita. Jak mam ochote to zartuje z siebie, rodziny, papieza, dzieci glodujacych w Etiopii, wiec dlaczego sie nie smiac z blyskotliwego pocisku Karola? Relax, take it easy!

"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Mark Twain
Diablord jest offline   Odpowiedz z Cytatem