Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer
@dopalacz~
zostaw go już pierdolony plebie ,do*******asz się nie orientując w ogóle w temacie ,piszesz rzeczy napisane już 5 razy ,byleby tylko się na forum pokazac i polizac dupę Beci ,która jedzie po Dzidzi.
Chuj ci do tego.
|
Wez skończ bo widać ze to Ty w pupę to umiesz włazić(uczysz sie od najlepszego). A w temacie sie orientuje bo na VT zbita jest z młynarza. Kiedy sie sie zalogujesz to bioły jest na posterunku. Szybki fon od kumpli i dalej można siedziec przed kompem. A ogólnie mam w dupie ciebie, yołenów, fiszkele-TEN SAM SYF. Wszyscy jestescie siebie warci. Te piksele wam powoli mózg wyżerają. Nie wiem czy ktos czytał forum-tibi.de za czasów kiedy wasza K***A elita rzucała sie mięsem z DR jak jakies plebstwo pokroju linariego_back . Jechali po sobie, rodzinie, po dziecku fiszkeli. Typ jakiś z Chełma sie powiesił to wasz młynarz pisał posty "NIE WAŻNE ŻE KOLES NIE ŻYJE TA POSTAC I TAK JEST HUNTED". Po prostu brak słów. Obudźcie się popaprańcy bo całe życie nie bedziecie grac w to gówno. Chcesz sie liczyc w życiu, musisz miec papier a nie 230EK. Dla mnie jesteście idiotami (yoleny,TY itp.) Aby rester, diab~ , infamia poziom trzymaja/li na forum, reszta to matoły co nawet szkoły im sie nie chce skończyć i chodzą zaocznie tylko dlatego zeby nastawic bota. Jesteście idiotami.
I nie liże dupy jakiemus beci, nawet nie wiem kim on jest.
Ktos tam pisał że reszta zazdrosci biolemu i go jadą. A mi sie wydaje że reszte po prostu on irytuje i go cisną.
Zresztą co on osiągnoł w tą gre ? OŚWIEĆCIE MNIE
Fan_dzidzia
tymczasem ide dalej spac ;p
Slodkich snów blady nietoperzu. Pobudka o 18 i znowu caly swoj czas spedz przed kompem, wkoncu czas Ci ucieka
Pzdro dla wszystkich co marnuja czas.