Przepraszam za opóźnienia, lecz okazało się iż mam 2 próbne egzaminy i muszę sie pouczyć... Mam nadzieje że dam rade dodać 2 part... A Glennath - To twoje zdanie, nie chcesz nie czytaj bo to co powiedział Kashek
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kashek
a ty - jak sam napisałeś - nawet go nie przeczytałeś do końca. To tak, jakbyś powiedział o książce:
"Okładka mi się nie podoba, opis z tyłu książki też dupny. Pewnie jest do dupy."
|
wydaje mi sie że on ma racje ;] Jeżeli masz zamiar oglądać Fake'i to najpierw przeczytaj całość i proszę nie traktuj się jak "Faking Boga" (Faking od Fakowania i Fucking bo mnie to wqrza ;]) bo nim nie jesteś. Nie wnikam czy z ciebie specjalista czy nie bo żadnej twojej pracy nie czytałem ale jak napisałeś
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glennath
Dlatego ja przestanę oglądać ten fake i obejrzę jakiś pierwszy lepszy - byle inny.
|
bye bye i nie wracaj, bo ten fake jest dla ludzi którzy czytają go by przeczytać poznać historie i twórczość innych a nie powiedzieć "Sory, nie fajne imiona i miejsce wiec jest do bani"... Nie chodzi mi o t że robie Fake'a dla komentarzy, jednak myślę iż takie komentarze nie mają sensu... Nie podoba się? Nie będziesz dalej czytał? To poco w ogóle się odzywasz? Dziękuje bardzo za komentarze i te pozytywne i negatywne, i jak powiedziałem postaram się dodać part2 jeszcze dziś ;] Pozdro
PS. Nie jestem nowy ;] Byłem, ale się zmieniłem. Accounta noobka (Silo_alion) oddałem kumplowi któremu nie chce się logować... Pomyślałem żeby zostawić te haniebną przeszłość związaną z "mojim pizmem i zuym wztafiańiem liretrek...", Monstrualnymi ratami itp...
@down
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mikolaj99
kiedy wyjdzie part 2?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez glodek
Dziękuje bardzo za komentarze i te pozytywne i negatywne, i jak powiedziałem postaram się dodać part2 jeszcze dziś ;]
|