Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2009, 15:25   #14666
Yakky
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tucz Pokaż post
p.s. widzial ktos film anioly i demony? chcialbym wysluchac opini czy warto go poogladac.. (do dzieci neo, synow mlynarzy itp - hydepark moge pisac co chce )
Jeżeli podobały Ci się takie filmy jak; ''Kod Leonardo'', ''Skarb Narodów'', ''Constantine'', to ten film napewno przypadnie Ci do gustu.
---
Co do spary Youena, to troche głupie, że go tak jeździcie. Nie mam nic przeciwko temu, ale zaprzeczacie sobie troche. Najpier gadacie, że koleś siedzi przez PCtem po 15h i tylko tibia, a wy, że niby takie pro i macie w dupie Tibie i Furore i wogule w Rl jesteście fajni. No ok. Ale z mojego punku widzenia jesteście tacy sami jak on, a nawet ''gorsi'', bo siedzicie tutaj i tylko go ciśniecie.
Co do tego, że tam jakiś ziomek się powiesił a ''Y'' napisał, że jego postać i tak hunted to świadczy tylko o nim, jego swerze moralnej, braku szacunku do człowieka co prawdopodobnie jest skutkiem mało przyjemnych zdażeń w dzieciństwie lub czasie teraźniejszym. Ale czy to oznacza, że macie być tacy sami?
Ja bym na waszym miejscu odpuścił. Poprzez to co on robi, zwraca na siebie waszą uwagę. Ale jeżeli zignorowalibyście jego zaczepki typu ''Miał lognąć Xespoz i Fischkela, a lognol tylko Xespoz'' itp. to by mu się w końcu odechciało i nie było by tej niesmacznej toksycznej atmosfery.
---
PozdRo
  Odpowiedz z Cytatem