Mógłbyś chociaż dać ostatni part który by wszystko zakończył... Kurde lałem z każdego odcinka (poza 13;p) a teraz bida... Bida i rozczarowanie

Szkoda że nie będzie kontynuacji i nie spamuje, po prostu sie wcześniej nie wypowiadałem ;] Niektórzy się rodzą, czytają na necie co to fake i robią jakieś gówna myśląc że to świetne cudo miszczowskie majestik di best... Ty jesteś innym typem który urodził się z talentem do rozśmieszania ludzi, a przynajmniej tibijczyków siedzących na tym forum (jestem jednym z nich :d). To pierwszy fake paskowy od czasów "Zueeeego Szatana" bodajże by koper, który bawi mnie za każdym razem gdy go czytam... No ale cóż, jak skończył się tamten fake tak kończy się i ten, a jest mi z tego powodu bardzo przykro

No wiedz że nie potrafiłbym ocenić tego fake'a bo choćbym dał 100/100 byłoby to za mało (oczywiście nie patrząc na grafikę bo owa leży xd). Powodzenia w dalszym fakowaniu
PS. Wróć do tego fake'a :d Spróbuj, to nic nie kosztuje (poza standardowym kosztem opłaty internetowej...)