Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2009, 21:19   #935
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Nie tutaj. Zresztą chemik kosztuje więcej, przynajmniej w mojej okolicy. A chłopaki w takie sytuacji wolą zapalić "starą dobrą mary jane".
Stara dobra mary jane to istnieje tylko wtedy, gdy ją sobie sam wyhodujesz. Chemik... co masz na myśli pod pojęciem CHEMIK? Bo ja roślinkę, która była podlewana chuj-wie-czym aby szybciej rosła.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu Pokaż post
Janek@ ma kumpla, który ma kumpla, który ma kumpla, który zmarł z przedawkowania trawki. Oczywiście wierzymy mu, bo jakżeby inaczej?
Przedawkowanie trawki... Samej marihuany jako marihuany jest raczej niemożliwe (raczej, bo nie słyszałem o żadnym przypadku). Ale marihuany rosnącej na gównie pokroju eteru dietylowego czy marihuany palonej w stosunku 3:1 z amfetaminą (tak, znam taki przypadek ) już może zaszkodzić.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grulix Pokaż post
Powiem tyle "pierdolenie o szopenie". Maryha nie szkodzi, jak zapalisz sobie raz czy dwa razy w całym tygodniu + browary.
Już nie chce mi się nawet wdawać w dyskusję z głupcami. Ostatni raz powtórzę:

- Podczas palenia wytwarza więcej substancji smolistych niż dym tytoniowy.
- Powoduje zmiany w metabolizmie komórkowym i syntezie DNA.
- Dłuższe, regularne stosowanie zdecydowanie zwiększa prawdopodobieństwo (nie mówię, że powoduje) zachorowania na cały szereg chorób psychicznych (np. depresje, stany lękowe, schizofrenia itp.)

itd...

Informacje te pochodzą z raportu WHO dot. marihuany, link do tłumaczenia - http://www.kfd.pl/marihuana-raport-who-2658.html.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grulix Pokaż post
Amfa to jest największy shit. Amfa droga, a półka zielska 15 zł.
Feta nie jest o wiele droższa.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem