Albertus stworzyles postac na takim serwerze i tam ona pozostanie. Cipsoft gowno obchodzi ze ty chcialbys ja przeniesc. Jak myslisz czemu istnieje tlyko 1 taki serwer dla samych paccow? Odpowiem ci bo widze masz pewne problemy z dedukcja "Bo dla cipsoftu to by sie nie oplacalo zeby tworzyc kolejne puste, nudne swiaty" (premia wlasnie taka jest). Na premii graja lylko naprawde cierpliwi gracze, tam panuje kulturka itd. Wnioskuje ze sa to ludzie od dawna zwiazani z tibia, grajacy napawde od dawna, czesc nowych graczy to tacy ktorych zwyczajnie na to stac bo maja juz robote lub pokazne kieszonkowe

A ty co? Jestes tym drugim typem tak uwazam, frajerem ktory dostaje od rodzicow kase i wydaje ja w tak beznadziejny sposob pacc

Zakupilem jakies 5-6 paccow nie wydajac ani grosza na ten shit bo nie jestem glupi jak spora wiekosc was. Myslisz ze jestes lepszy od innych facc graczy bo masz nadzianych starych?? sam sobiena to pytanie odpowiedz ale wiedz ze tacy jak ty to dla mnie frajerzy bo gdybym ja mial kasy w realu sporo odlozylbym sobie na cos a pacca jakbym mial ochote to bym za gpki kupil