Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2009, 15:21   #63
Tjolek
Użytkownik Forum

Tjolek's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Ort.
Lubisz innych poprawiać więc chyba się nie obrazisz jak ktoś poprawi Ciebie

Cytuj:
Cóż. Moje wyjątkowo bujne RL-Life, na szczęście nie pozwala mi, ogłupiać się nudnym, oraz przepełnionym dziećmi światem Tibii.
Nie stawiamy przecinka przed następującymi spójnikami: albo, ani, bądź, czy, i, lub, niż, oraz, tudzież.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Przecinek

Cytuj:
Centrum napiny. Sztandarowy przykład Tibijczyctwa wśród polskich graczy.
To Forum nigdy się nie zmieni. No Hope.
Dlatego to miejsce jest przez Ciebie najczęściej odwiedzane?

Cytuj:
Doskonale wiedzą, jacy są marni. Jednak duma, nie pozwala im się do tego przyznać. Mówię tutaj w szczególności o tej części marginesu społecznego, która ledwo co potrafi skleić zdanie, a wszelka kontrargumentacja opiera się na bezpodstawnych pomówieniach.
1. Chyba jeszcze nie było tematu, w którym byś nie miał racji?
2. Twoja argumentacja zazwyczaj sprowadza się do manieczki = zuo, dresy = zuo. Ogólnie czego nie stworzyli metale itp. ZUO !!!

Cytuj:
Cóż. Na pewno tego typu osób znajdziesz więcej w takim środowisku, niż gdybyś usiłował się doszukiwać ich na polskim, tibijskim forum, gdzie liczba zdebilowaciałych dzieci osiedli (np. pol-lop) sięga nieba.
Tak jak 2up. Dlatego lubisz tu wchodzić żeby pokazać wszystkim nieukom, debilom, ogólnie całemu podgatunkowi ludzi którzy są gorsi od Ciebie (według Ciebie) jaki to jesteś wykształcony i inteligentny.

Cytuj:
Co racja, to racja... Karygodny plebs. Zwykłem mawiać "podgatunek".
Czyżby Hitler był jakimś Twoim bliskim krewnym? Mam nadzieję, że ktoś Ci wybije z głowy nazywanie innych ludzi pogatunkiem.

Tjolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem