Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Ort.
|
Lubisz innych poprawiać więc chyba się nie obrazisz jak ktoś poprawi Ciebie
Cytuj:
Cóż. Moje wyjątkowo bujne RL-Life, na szczęście nie pozwala mi, ogłupiać się nudnym, oraz przepełnionym dziećmi światem Tibii.
|
Nie stawiamy przecinka przed następującymi spójnikami: albo, ani, bądź, czy, i, lub, niż,
oraz, tudzież.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przecinek
Cytuj:
Centrum napiny. Sztandarowy przykład Tibijczyctwa wśród polskich graczy  .
To Forum nigdy się nie zmieni. No Hope.
|
Dlatego to miejsce jest przez Ciebie najczęściej odwiedzane?
Cytuj:
Doskonale wiedzą, jacy są marni. Jednak duma, nie pozwala im się do tego przyznać. Mówię tutaj w szczególności o tej części marginesu społecznego, która ledwo co potrafi skleić zdanie, a wszelka kontrargumentacja opiera się na bezpodstawnych pomówieniach.
|
1. Chyba jeszcze nie było tematu, w którym byś nie miał racji?
2. Twoja argumentacja zazwyczaj sprowadza się do manieczki = zuo, dresy = zuo. Ogólnie czego nie stworzyli metale itp. ZUO !!!
Cytuj:
Cóż. Na pewno tego typu osób znajdziesz więcej w takim środowisku, niż gdybyś usiłował się doszukiwać ich na polskim, tibijskim forum, gdzie liczba zdebilowaciałych dzieci osiedli (np. pol-lop) sięga nieba.
|
Tak jak 2up. Dlatego lubisz tu wchodzić żeby pokazać wszystkim nieukom, debilom, ogólnie całemu podgatunkowi ludzi którzy są gorsi od Ciebie (według Ciebie) jaki to jesteś wykształcony i inteligentny.
Cytuj:
Co racja, to racja... Karygodny plebs. Zwykłem mawiać "podgatunek".
|
Czyżby Hitler był jakimś Twoim bliskim krewnym? Mam nadzieję, że ktoś Ci wybije z głowy nazywanie innych ludzi pogatunkiem.