Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2009, 01:07   #451
Hokoczu
Użytkownik Forum

Hokoczu's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Daleko

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Lucera
Poziom: 38+
Domyślny

Dla mnie to mendy marnujące pieniądze. Mogli by wypieprzyć tych idiotów co mają te "dobre pomysły" i za pieniądze z Pacc przenieść światy na szybsze serwy bez lagów i kicków oraz z mniejszym limitem noobów online. Ale nie, trzeba utrzymywać darmozjadów, jak np. ten rysownik, co każda jego postać to ewidentny brazol, włącz ekran startowy i powiedz że ci ciemnoskórzy to się nie urwali z lasu równikowego. Wydawać kupę forsy na rasistę jakby screeny za mało mówiły i zmieniać przy każdym upie wygląd strony na coraz to gorszy (widząc poprzedni "tapetę" strony, tego krasnala i dziwkę o budowie 5 latki, rzygałem za każdym otwarciem tibi.com). Mało tego starają się pokazać że się interesują: ankieta o której za **** nie słyszałem i 2000 osób które się wypowiedziało- wszyscy to flammezy jakiś dzieci. Polepszają grafikę, a mi się j**** FPSy, wprowadzają udogodnienia idiotyczne jak h**, a ja i tak PACCa nie mam, a dorabiać k**** nie zamierzam. Kiedyś to się te gre lubiło, tera to rzygi przez nos, informatyka który się onanizuje grzebieniem matki. Specjalnie z**** UHy, żeby FACCe nie mieli zysków, jak nie płacą to niech gówno mają.

Nie wprowadzą 7.6 bo było by to przyznanie się do błędu i zmarnowanie kilku lat oraz pieniędzy na bandę skretyniałych informatyków. Poza tym musieli by założyć z 5 tych serwerów, a i pewnie było by mało, ale nooby by zaraz uciekały widząc jak się kiedyś grało.

Życzę aby Cipasoft upadł, a licencje gry wykupił ktoś lepszy.