Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2004, 00:05   #28
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek

Beny ma numer GG 1975803 Beny ma login Tlenu beny1985
Domyślny co do stakerow

To ja swoim knightem bylem wszedzie gdzie pokazywales juz wczesniej ale sam ostatnio odkrylem to miejsce. I kiedy w tej najtrudniejszej wierze zabilem ds (hmm ) i sobie zszedlem nizej , zabilem ww i poszedlem w lewo zaczely mnie 2 ds goinicto zwialem i poszedlem po dodatkowa ekipe wziolem palka na 19 lv i druida na 23 ja bylem na 24 no i sobie idziemy zabilismy te 2 ds a tu koles przychodzi i polazl w prawo .. i zaczyna uciekac ... ja patrze a 4 stalkery (niwiwdzialne) go gonia..oczywiscie jak poszeld w gore to na nas sie przezucily..mnie tam mocno nie bily...zrobilem sobie nawwet pozniej z nimi ss ale palka zjechaly do czerwonego .. a druid zdazyl wycofac sie wczesniej wiec powatpiwewam zeby stalkery byly tylko dla pac (chociaz tez to kiedys slyszalem) a banshie sa w jaskini ktorej niei pokazales..ale tam nizej jesttez demon..ale jak mi powiedzieli o banshie to nie chcialo mi sie juz zwiedzac tej jaskini w dol...a jak o demonie wspomnieli to jakas sila wyzsza wciagnela mnie na powierzchnie .. SS fajne dla kogos kto nie mial pojecia gdzie chodzicna te potworki i jak tam dojsc/...nastepne pokaz z fajniejszych akcji..ja np najwiecej na glowie mialem 3 ghule i s scorpiony...i do tego dosc ciezki lag...poszedl 1 uh no ale nic przezylem ..tylko kurde screna nie zrobilem :/
Beny jest offline   Odpowiedz z Cytatem