Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2009, 11:55   #86
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

@ up

I właśnie ja nie wiem, dlaczego X3R nie miałby wchodzić tutaj dla zabawy

Cytuj:
Czy takimi samymi słowami/określeniami posługujesz się codziennie?
Wgm na piśmie jest prościej sklecić ładne zdanie.

Cytuj:
Jeśli tak to nawet nie chce wiedzieć jakich masz kumpli, bo albo są mocno zjarani albo narąbani by móc z Tobą wytrzymać.
Wystarczy nie przebywać z ludźmi, którzy adorują jedynie własną głupotę.

Cytuj:
Problem w tym, że stawiasz siebie ponad innych. Lektura "Zbrodni i Kary" czy odrobina wiedzy o filozofii Nietzschego powinna tobie wyjaśnić do czego to zmierza.
Dziwne, że ktoś porusza tutaj taką ładną lekturę o.O
Oczywiście, jeżeli nie używasz jedynie podstawowych opracowań i programu szkolnego przedstawianego przed nauczyciela, to może się okazać, że autor wcale co innego miał na myśli.
Wgm "Zbrodnia i kara" to opowieść o upadku człowieka, którego wrażliwość nie pozwoliła mu na przeforsowanie własnej ideologii. A jego ostateczna klęska opisana jest w epilogu, kiedy to się przemienia (a wg 'tego co autor miał na myśli, no bo przecież wiemy że tak było, a Słowacki wielkim poetą był', to wtedy dokonało się odkupienie, czyli pozytywna metamorfoza... o.O).

Cytuj:
Nie wydaje mi się żeby inteligentni ludzie budowali swoją inteligencje na rozmowach z głupszymi ludźmi co próbujesz robić Ty. Tylko by rozmawiali z mądrzejszymi ale jakbyś na takiego trafił to by Cię zagiął tak, że byś zwinął się kłębek i wrócił na forum tibia.pl żeby dalej budować swoją wyimaginowaną inteligencje. Bo nie jest sztuką rozmowa z głupszym...
Praca u podstaw

Cytuj:
łatwiej powiedzieć znajomemu o chrabąszczu majowym:

Melolontha melolontha latają na dworze

czy:

pełno chrabąszczy lata na dworze
Wiesz co?
Ja zacznę tak mówić, jak się ich wysypie latem.

Ostatnio edytowany przez DRoN - 24-05-2009 o 12:24.
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem