Zobacz pojedynczy post
stary 24-05-2009, 17:28   #87
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Aha i jeszcze jedno, Xr3- za bardzo ulegasz stereotypom, oceniasz zabawki po pudełkach ;>
Oceniam grupy ludzi, na podstawie własnych obserwacji.

@Piramjida
Cytuj:
Egzystuje on już prawie na każdym serwerze.
Zapewne pan Profesor Miodek przyznał by ci rację. Tak się jednak składa, że ja, mam nieco inne zdanie na temat poprawności stosowania niektórych wyrazów. Przykładowo, moim zdaniem zaczynanie wyrazów takich jak "ciebie" z dużej litery, nie ma sensu, więc na ogół się do tego nie stosuję.

@Piio
Cytuj:
Potem następuje wymiana zdań, w której za wszelką cenę chcesz pokazać innym użytkownikom tego forum jak bardzo ich przerastasz intelektualnie. Jakoś specjalnie starasz się podkreślić grubą kreską przepaść dzielącą Ciebie i resztę. Często podczas kłótni, są używane teksty typu: "Ty sie kurwa kozaku nie odzywaj" itp, wtedy odpowiadasz tekstem ze stylem niczym z kodeksu karnego.
Nie ukrywam, że udzielanie się na tym forum, traktuję głównie jako formę rozrywki, co nie oznacza, że z założenia mam do każdego usera pejoratywne nastawienie. Lubię krytykować, jeśli mam w zanadrzu argumenty, a do ofensywy posuwam się tylko w momentach, w których widzę kretyństwo, którego nie trawię.

Cytuj:
Powodujesz tutaj niezłe zamieszanie przez to wszystko, dlatego nie dziw się, że wszystkich denerwujesz i teraz przez wyrobioną przez siebie opinię spotykasz się z atakami nawet jak nic "głupiego" nie powiesz.
Trudno.

Cytuj:
Mogę się z Tobą zgodzić, że poziom intelektualny młodzieży polskiej nie jest zbyt wysoki, ale każdy dba o siebie i każdy powinien byc zadowolony z tego jaki jest.
Proszę bardzo, lecz wśród osób głupich (wręcz zdebilowaciałych) to "zadowolenie" przybiera wyższą formę, którą jest skrajny przerost poczucia własnej wartości. Tanie dresiki, z którymi niestety muszę na tym forum mieć do czynienia, idealnie to obrazują - "Jadą" po każdym, kto ośmieli się mieć inne zdanie niż oni.

Cytuj:
Więc niestety nie zmienisz świata, a jazda po innych tylko pogarsza Twoją sytuację.
Tylko z waszego punktu widzenia. Odnoszę wrażenie, iż tutejsza nisza intelektualna nie może znieść tego, że ktoś wyraża się mądrzej od nich. Analogicznie, powtarza się motyw z powstań - tępe chłopstwo mordowało inteligencję. Na tym forum, podobna do nich hołota, stara się zgnieść, oraz zgnoić wspomnianą "inteligencję" swoją liczebnością. Nie uważam się, za kogoś ponadprzeciętnie inteligentnego. Niemniej jednak, uważam siebie za usera inteligentniejszego od przeciętnego osiedlowego bambra, który nie dość, że ledwo co jest w stanie się poprawnie wysłowić, to jeszcze będzie kopał rowy, gdy ja, w tym samym momencie będę najprawdopodobniej na studiach.

@Film
Jak bym widział Trójkąt (dzielnica Wrocławia).

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 24-05-2009 o 17:29.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem