Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2009, 19:44   #951
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor Pokaż post
Snagoth, przetrwałeś MWK? Bo czytałem, że sporo osób złapano za posiadanie.
zyje zyje.. wiesz.. jako organizator powinienem byc czysty i taki bylem () ogarniecie tego wszystkiego byloby niemozliwe gdyby ktoregos z nas (organizacji) zlapali...

od razu napisze.. pod sejm nie poszlismy bo w tym roku psy (urzedy) nam nie pozwolily... dlatego od razu skierowalismy sie do Fonobaru na after... czesc osob ktore bardzo chcialy isc pod sejm.. poszly... i wpadly po nich psy z tarczami, palkami i zgarneli...

ogolnie psy w tym roku strasznie fiskali... na kamerach patrzyli kto jara, wymienia sie itd, tajniacy chodzili pod palacem i lapali.. duzo osob przez to zgarneli.. w tamtym roku nic takiego nie bylo...

jakby cos to jechalem na ostatniej lawecie gdzie lecial Diss na rzad! biala marszowa koszulka

http://trippy.pl/diss. r a r <--- tak wiem... znam regulamin... jak mam dostac warna to trudno ale chce sie tym z ludzmi podzielic a chyba zaden z modow nie sadzi ze bede kazdy kawalek osobno hostowal

na prawde polecam plyte... nawet jesli nie lubicie takiej muzyki to wsluchajcie sie w slowa kawalkow, jest w nich sama madrosc!

i znow czekac rok... ale warto! za rok bedzie jeszcze lepiej, oj tak..

na jutubie sa filmiki narazie amatorskie, za jakis czas beda te profesjonalniejsze

ps: ladne mamy zaprzyjaznione kolezanki?
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein

Ostatnio edytowany przez Snagoth - 25-05-2009 o 19:46.
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem