Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dirk Pitt
Co Ty możesz o mnie wiedziec? Jeśli na podstawie jedenego zdania mnie oceniasz to życze powodzenia w życiu.
|
Na podstawie TAKIEGO zdania owszem, mogę cIĘ ocenić.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
ja jestem z tego dumny (ze jestem Polakiem) i to nie twoja sprawa. tak samo mogę powiedzieć to w druga stronę , ze tylko kretyn nie czuje się dumny ze swego narodu.
|
Nikt nie rodzi się patriotą/nacjonalistą. To skutek wieloletniej indoktrynacji i wpajania, że 'bóg, honor, oJCZYZNA' to najwyższe wartości (aczkolwiek co do honoru mogę się zgodzić). Jeśli odczuwasz dumę z czegoś na co nie miałeś wpływu - jesteś głupi. Ojczyznę można kochać, nie można być dumnym z pochodzenia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
i proszę nie kozacz tak przez internet bo myślę ze na(95% -są wyjaki) w rl nie podszedł byś do Narodowca i nie powiedziałbyś tego co tu i teraz. wiec skończ ten temat bo na forum gadanie o takich sprawach jest bez sensu.
|
Tak samo myślę, że w RL nie podszedłbyś do członka antify i nie powiedziałbyś, że zgadzasz się z cytatem z Hitlera. Gdyby nie głupota narodowców owszem mógłbym to powiedzieć, jednak jako, że są głupi, dostałbym za to wp*erdol a świata bym nie zmienił. A forum służy do wymiany poglądów.