Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2009, 20:34   #31
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Tak samo myślę, że w RL nie podszedłbyś do członka antify i nie powiedziałbyś, że zgadzasz się z cytatem z Hitlera. Gdyby nie głupota narodowców owszem mógłbym to powiedzieć, jednak jako, że są głupi, dostałbym za to wp*erdol a świata bym nie zmienił. A forum służy do wymiany poglądów.
i tu się mylisz bo już chyba kilka razy dostałem wpierdol za poglądy , a i vice versa bo i kilku dostało wpierdol odemnie , wygłaszałem tez rasistowskie teksty na stadionie (prowadziłem doping) i jakoś się nie balem nikogo.

Moze i można wyrażać swoje poglądy na forum ale chyba nie można nikogo obrażać? bo jak tak to ja tez mogę pojechać wszystkich , ale wiem jak to się skończy , ty zaczeles a ja dostane bana , wiec wole ustąpić na forum. W rl moglibyśmy pogadać jak byś chciał.

UP. możne i powiedział to Hitler do którego sympati nie żywię. ale cytat jest bardzo mądry ( jak dla mnie) i ja przynajmniej się będę tym w życiu kierował i kierowałem (mieszkałem 2 lata w belgi (wina matki) ale wymęczyłem ja żeby wrócić , miałem wybór
-dostać stypendium w belgi i się uczyć oraz mieć z mama dobre pieniądze
-wrócić do swego kraju , do szkoły gdzie ledwo zdam przez kolegów i wagary i klepać biedę.
wiadomo co wybrałem. i jestem z tego dumny , bo urodziłem się Polakiem i Polakiem zostanę do końca życia , Tym większym będę człowiekiem im bardziej będę się do tego poczuwał i był z tego dumny.

jeżeli ty nie jesteś z tego dumny to źle świadczy o tobie (w moich oczach) i to jest moje zdanie.

aa i tak się zastanawiam co oznacza ten Thuluhu (czy jakoś tak) w twym podpisie , już dłuższy czas się zastanawiam. Myślę ze to ma coś wspólnego z religia. Ja tam tez na to mam swój pogląd.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline