Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2009, 21:07   #32
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Ponieważ? <znaki>
Już pisałem. Nie dlatego:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu Pokaż post
Ponieważ taki dogmat ustanowił Lasooch. A jeśli się z nim nie zgadzasz, to jesteś faszystą, homofobem, ścierwem, kretynem i tępym narodowcem.
... tylko dlatego, że bycie dumnym z czegoś, co nie jest TWOIM osiągnięciem to głupota. Nie wybrałeś sobie narodu, nie masz logicznych podstaw by być z niego dumnym.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
i tu się mylisz bo już chyba kilka razy dostałem wpierdol za poglądy , a i vice versa bo i kilku dostało wpierdol odemnie , wygłaszałem tez rasistowskie teksty na stadionie (prowadziłem doping) i jakoś się nie balem nikogo.
Rasistowskie teksty =/= doping, tylko pokazywanie swojego buractwa. A co do dawania/zbierania wp*erdolu to nie tylko kwestia instynktu samozachowawczego (czy jak wolisz 'bania się kogoś'), ale także poglądów. Nacjonalizm prowadzi do konfliktów (naród A jest lepszy, więc czemu nie ma podbić narodu B?) a ja jestem - wbrew pozorom? - bardzo niekonfliktowy.

Cytuj:
Moze i można wyrażać swoje poglądy na forum ale chyba nie można nikogo obrażać? bo jak tak to ja tez mogę pojechać wszystkich , ale wiem jak to się skończy , ty zaczeles a ja dostane bana , wiec wole ustąpić na forum. W rl moglibyśmy pogadać jak byś chciał.
Nie wiem, czy ktoś z nas dostanie bana, mam nadzieję, że nie ; )

Cytuj:
UP. możne i powiedział to Hitler do którego sympati nie żywię. ale cytat jest bardzo mądry ( jak dla mnie) i ja przynajmniej się będę tym w życiu kierował i kierowałem (mieszkałem 2 lata w belgi (wina matki) ale wymęczyłem ja żeby wrócić , miałem wybór
-dostać stypendium w belgi i się uczyć oraz mieć z mama dobre pieniądze
-wrócić do swego kraju , do szkoły gdzie ledwo zdam przez kolegów i wagary i klepać biedę.
wiadomo co wybrałem. i jestem z tego dumny , bo urodziłem się Polakiem i Polakiem zostanę do końca życia , Tym większym będę człowiekiem im bardziej będę się do tego poczuwał i był z tego dumny.
Doceniam Twoją wierność wobec swoich zasad, chociaż są one moim zdaniem głupie.

Cytuj:
jeżeli ty nie jesteś z tego dumny to źle świadczy o tobie (w moich oczach) i to jest moje zdanie.
I vice versa ; )

Cytuj:
aa i tak się zastanawiam co oznacza ten Thuluhu (czy jakoś tak) w twym podpisie , już dłuższy czas się zastanawiam. Myślę ze to ma coś wspólnego z religia. Ja tam tez na to mam swój pogląd.
Cthulhu to 'Wielki Przedwieczny', fikcyjny byt z prozy Lovecrafta (której, notabene, nie czytałem). Sam jestem agnostykiem. A obrazek w podpisie jest czysto humorystyczny.

@Wielkimanitu: skrajności są złe. Co do homofobii, nie musisz akceptować gejów (sam nie akceptuję), ale dopóki robią co robią w domowym zaciszu, co Ci to przeszkadza?

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 26-05-2009 o 21:09.
Lasooch jest offline