Zobacz pojedynczy post
stary 27-05-2009, 11:24   #28
Oskar111
Użytkownik Forum

Oskar111's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Na Emeryturze
Imię: T!
Domyślny

zaczynajac od tego ze nie widze zadnych zdjec/obrazkow ale to moze kwestia mojego kompa wiec tylko tak napomykam
Cytuj:
III.

Jak najszybciej wbić 8 lvl i przenieść się na główny kontynent - Polecam wybrać miasto Edron
obszernie. fakt moze nie jest to gwozdz programu czy tez to co jest najwazniejsze w grze druidem ale np dla oswojenia z druidem mozna sobie posmigac z rodem w czesci dla druidow na wyspie przeznaczenia czy jak sie ona zwie tam gdzie sie dostaje czar , eq i roda

Cytuj:
Buty:

Leather Boots -> Crocodile Boots -> Fur Boots lub Pirate Boots -> Boots of Haste -/> Softy podczas expienia (na stosownym lvl)
nie ma sensu w to inwestowac lepiej pomykac w skorze lub bez do momentu kupna/zlootowania bohow , poza tym fur bootsy - speed -6 levels (12 points) co bynajmniej nie jest dla nas korzystne

ogolnie co do eq wiem ze to kwestia stylu gry jak zauwazyles wiec kwestia "przesiadania sie" z itema na item nie musi byc tak czesta, nawet z kiepskim eq mozna duzo zrobic prawda? a jezeli zalapie sie ze trzeba uciekac to mozna do 20-30 lvla nosic armor i hat ktory dostalismy wybierajac profesje (do tego dodac jakas dwarvenke i oczywiscie zmieniac rody)

Cytuj:
Poradnikowi brakuje opisu expowisk (wypisałem tylko niektóre). W następnej aktualizacji postaram się je dodać
to jest moim zdaniem najwiekszy blad przy wklejaniu poradnikow... po co wklejac niedorobek nie lepiej go najpierw skonczyc a potem naniesc jedynie drobne poprawki np popracowac nad estetyka swojego dziela

poza tym
Cytuj:
5. Grupowe hunty są najlepszą i najszybszą metodą zarówno na exp jak i gp. Wystarczy zgrany team, który powinien się składać z Knighta z dobrymi skillami, shootera i healera albo shootera i healera w jednym.
hmmm czy najlepsza i najszybsza ? nie powiedzialbym zeby tak najszybciej zdobywalo sie exp i kase jednoczesnie ale to w duzym stopniu zalezy od szczescia, miejsca huntu/potworkow , predkosci spawnu

i mimo wszystko uwazam ze calkowite pominiecie facc jest bez sensu - jesli nam sie nie spieszy to lepiej zaczac na faccu ale to tylko moje zdanie

probuj dalej moze cos z tego bedzie