Zobacz pojedynczy post
stary 27-05-2009, 13:29   #340
Ascaron
Użytkownik Forum

Ascaron's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Ascaron ma numer GG 5952097
Domyślny

Dziś postanowiłem odwiedzić stary temat:

Dziś wstałem o 5:00 rano, żeby się poduczyć. O 5:45 zakończyłem naukę i położyłem się do łóżka. Postanowiłem spróbować świadomego snu. Kiedy leżałem już w łóżku na plecach z zamkniętymi oczyma zacząłem odliczać do 30 a następnie otwierałem oczy na 2-3 sekundy. Podobno po którymś otwarciu oczu można być już w śnie. Po jakimś czasie, gdy leżałem w bezruchu i tak sobie odliczałem otwierając oczy co 30 sek. zacząłem odczuwać mrowienie w całym ciele. Z tego co wiem oznacza to, że mózg zakłada na nasze ciało ''klatkę''. Po jakimś czasie zaczęły wkradać mi się jakieś myśli i niestety zasnąłem mając normalny sen. Nigdy dotąd nie miałem świadomego snu. Tylko np przestawałem czuć ciało lub odczuwałem jakieś mrowienie i pod powiekami jakieś hipnagogi się kształtowały, ale nie umiałem wytrzymać do końca. Czy byłem już na dobrej drodze do uzyskania świadomego snu?

Opis techniki:
-kładziemy sie do łóżka (zawsze jakiekolwiek efekty otrzymywałem leżąc tylko na plecach więc radzę właśnie tę pozycję)
-oczyszczamy umysł ze zbędnych myśli, możemy też rozluźnić mięśnie napinając na chwilkę od stóp każdy mięsień
-odliczamy od 1 do 30 (czas można sobie regulować)
-otwieramy oczy na 2,3 sek
-następnie znowu odliczamy do 30
-otwieramy oczy

I tak do świadomego snu.
Ja mam 20 lvl kingh i mi nie muwcie ze nie mam takich skilluw

mam druga postac i mam 178 lvl i mam skille 278/298

nie muwci ze nie mam takich skillów bo mam a jak sądzicie że nie mam to jesteście noobami

JAK TAK UWAżASZ TO Z CIEBIE NOOB !

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaCzKa.pl Pokaż post
Cyclops - stare ma gacie i śmierdzą
Ascaron jest offline   Odpowiedz z Cytatem