Wlasciwie nigdy nie wypowiadam sie na forum w sprawach inych niz prowadzona przeze mnie gildia, ale dzisiejsza kleska jest tak wielka, ze az sie skusze.
Po 1: Cel tej operacji jest wiadomo jaki. Od paru lat nieprzerwanie ma pacc, zanim jednak zakupilem 1wszy, a wiec dopoki nie blyo mnie stac na kupienie pacca za gp, dlugo wyobrazalem sobie jakby to blyo miec pacc. Dzisiejsza "darowzina" nie jest zadnym usmiechem w strone graczy, a jedynie kolejna proba wyciagniecia od nich kasy. Wiadomo bowiem,z e taki tydzien pacca zda sie przyslowowiowemu psu na bude, bo skoro to tylko tydzien, w dodatku tylko dla tych, ktorzy poacca jeszcze nie mieli, to ani nie kupia oni promocji, ani czarow, domku jak i nie zdarza zapoznac sie z wieloma dobrodziejstwami jakie daje platne konto. Zdaza za to napalic sie na kupno nowego, tym razme platnego pacca. Czyli jak zwykle chodzi o pieniadze. Cipsoft od dawna laduje wszystko w posiadaczy pacc. Ot chocby godzina premium expa- stworzona ponoc po to by, ci ktorzy graja mniej mogli tez lvlowac. Taaak? To czemy tylko dla pacc? Ano dlatego, zeby jeszcze bardziej poglebic roznice miedzy faccem a paccem. Albo likwidacja mozliwosci celowania runami w niewidzialnego przeciwnia. Walka z botami? A moze odebranie faccom ostatniego bastionu duzego expa na facc terenie, czyli Warlockow na demonie? Bo pacc bez problemu takiegow warlocka znajdzie, za pomoca czaru ofnesywnego, facc takich czarow nie ma. Przyklady moznaby mnozyc w przyslowiowy h*.
Co mnie jednak w tym najbardzije boli. Pozwolcie , ze posluze sie rpzykladem. Gonisz do tego samego sklepu dzien w dzien latami. Zostawiasz tam swoje pieniadze. Po 4 latach dowiadujesz sie, ze ten kto nigdy w tym sklepie nie byl ma 10% znizki, ty zas za swoje oddanie musisz nadal placic tyle samo. Tak samoz tym pakiem- jesli nie nabiles jeszcze kasy cipsoftowi, to wlasnie masz okazje to zrobic, a jesli regularnie to robisz, to pewnie nadal bedziesz i h* z Toba.
Oczywiscie kazdy ma prawo zarabiac na dobrej robocie wykonywanej przez siebie, powinien jednak przy tym traktowac wszystkich fair, w tym przypadku tydzien pacca dac KAZDEMU. No ale po co kazdemu, rpzeciez dac 7 dni pacca tym ktorzy juz pacc maja to tylko opoznic o 7 dni dzien, w ktorym zaplaca za kolejny pacc.
|