Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor
Nie widzę związku.
@top
Moim zdaniem dobre pomysły. Oczywiście mają swoje wady i zalety, gdzie każdy może mieć swój punkt widzenia. Niezaprzeczalną zaletą jaka mi przychodzi do głowy na ten moment jest fakt, że osoba która jest bliska pójścia do piachu nie będzie mogła sobie wbić 7 dniowego bana na nobach, bo to jest dla niektórych w niektórych przypadkach lepsze od śmierci.
Raczej mogą coś dodać. W teaserach podaje się przemyślane fakty, które CipSoft deklaruje się włączyć do update. Tak jest i w tym przypadku. Ulec zmianie mogą jedynie (bardzo) drobne modyfikacje, jednakże ogólny mechanizm pozostaje taki, jaki został podany w treści teasera.
|
Dobry pomysł? To oznacza, że WSZYSCY będa na wojnie robili blackskulle i jakoś orali, albo koniec z pvp i zostaje tylko pvp enfo ( chociaż pewnie tam też wprowadzą czaszki niedługo

). Bije cie ktoś ty sobie go bijesz jak robią w ciebie massloga uciekasz do pz jak nigdy nic. Ten pomysł byłby OK gdyby nie vis hury i te fragi.
P.S
To ja znikam na mojego ed na n-pvp bo skoro teraz pvp sie prawie nie różni od n-pvp a nie chce mi sie robic dalej msa na pvp bo nic mi to nie da ;p