Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2009, 19:22   #84
Frezko
Użytkownik Forum

Frezko's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Venore

Stan: Usunięty
Imię: Ferionix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 30/30
Poziom mag.: 78
Frezko ma numer GG 2997386
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trang Oul Pokaż post
Poczytaj, inni też -.- : http://www.zrodlo.krakow.pl/Archiwum/2005/38/02.html
I żeby nie było, ja nie mam PACC i nie narzekam.
to się tyczy boga a nie cipsoftu chodzi w tym że bóg dzieli wszystkich sprawiedliwie chociaż tej sprawiedliwości czasami nie pojmujemy więc dobrze się zastanów zanim coś napiszesz

Cytuj:
babcia666
To jest coś jak jazda próbna, jak to Ashlon napisał - tydzień grania a potem płać. Tak też jest z trialami, i czy normalni użytkownicy płaczą? Jest to chyba najlepszy sposób zareklamowania siebie.
Trial polega na całkiem innej zasadzie trialem w tibi można nazwac konto facc
Cytuj:
Ashlon
Bzdurne porownanie.

W kazdym salonie samochodowym jest mozliwosc jazdy probnej - nie placisz, a raz mozesz sie przejechac dana fura za friko. A zaden kierowca zakupionego Forda nie ma pretensji, ze salon umozliwia przejazdzke bez wydawania pieniedzy.

Ot, zaplaciles za pacca, masz wszystkie udogodnienia, ktore on ci oferuje - nikt ci tego nie zabiera. Gracze facc dostali mozliwosc "jazdy probnej" przez 7 dni i to wszystko.
Podam ci inne porównanie wypożyczasz sobie gdzieś jakiś domek wypoczynkowy na 30 dni i wszystko opłacasz gaz,prąd,wodę itd cały czas byłeś stałym klientem od kilku lat i dzięki tobie campus z domkami jest utrzymywany na dodatek właściciel cię zapewnia że będziesz miał spokój,wygodę i najlepsze warunki czego nie mogą miec kolesie którzy nocują pod namiotami nagle banda obwiesiów z pod namiotu dostaje za darmo 10 dni spania w domkach psuje ci ten spokój i wygodę którą ci obiecano i bardzo ci utrudnia życie na dodatek korzystają za darmo z wody,gazu,prądu itd które ty opłacałeś idziesz do właściciela i mówisz że dla czego ja nie dostane 10 dodatkowych dni co opłacałem ten kampus tylko jakieś obwiesie z pod namiotu co psują spokój tego miejsca i niszczą mi 10 dni wypoczynku a on odpowiada bo ty płaciłeś to i tak będziesz płacił a im może się spodoba i będę miał więcej pieniędzy

Topic
Nie rozumiem dla czego utrzymujecie tych darmozjadów z cipsoftu trzeba byc niezwykle głupi że by płacic za grę w której jest robione wszystko na odpierdol,gdzie fabuła jest tak beznadziejna,nie wiesz nawet za co bijesz potwora,gdzie biegnie koleś z wyglądem błazna i bije jakąś rękawicą na patyku potwora który ma wielkie umięśnione ciało i mordę jak plastuś przecież jest tyle lepszych gier z fajną wciągającą fabuła tańszych albo całkowicie darmowych.