Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2009, 00:49   #98
bardzoprostynick
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 04 2009

Domyślny

Ja na jakimś koncie bez rk dostałem pacc, a na swoim oczywiście nie no bo już kiedyś kupiłem, ale i tak nie gram od jakiegoś roku więc mi to wisi ale moje zdanie jest takie, że te 7 dni premium powinni dostać wszyscy i to z możliwością aktywowania w dowolnej chwili (chyba, że tak jest) i bardzo dobrze zrobiono, że osoby które utworzą teraz konta to już nie załapią się. A tak na marginesie to myślałem, że większa część użytkowników poprze ten ich pomysł bo przecież jest to najlepsza z możliwych promocja gry. Niech osoby które nie mają pacc sobie zobaczą jak to jest mimo iż kiedyś ta gra była lepsza ale o tym to już nie będę pisał. Sam miałem pierwszego pacca w 2006 roku i byłem podekscytowany (wiem, że śmieszne) zwiedzając pacc area wtedy 57 knightem - 90 dni to było za mało aby poznać wszystkie zakątki tego świata, a w dodatku teraz jest więcej miast, a was boli, że za free ktoś dostanie 7 dni... Jedynie popieram osoby z pacciem odnośnie dostania 7 dni zwrotu również dla nich.

A tak na marginesie to płaczecie jakbyście byli pięcioletnimi dziewczynkami którym zabrano lalki.
bardzoprostynick jest offline