Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rambo di
A więc tak, jak chczesz iść na banshee to radze ci kupić najpierw bohy albo time ringa bo jak cie dogoni to juz jest potobie
|
Znasz sposoby na to, żeby nie doszła do ciebie? Nie sądzę.

Jak ją bierzesz na klatę to nic tylko współczuć pozostaje.
Widziałeś w ogóle to miejsce? Z bohami i ringiem (i pewnie jeszcze utani gran hur w twoim założeniu) to sobie w 2 sekundy do schodów dobiegnie i tyle będzie z uciekania przed nią. Bo w końcu będzie musiał zejść a ona już będzie czekać z nutkami....czyli i tak full contakt nieunikniony!
By-zy-du-ra!
Cytuj:
Gs to już może się uda (licząc że wciągu 15 sekund go zatłuczesz) bo jak już się rozpędzi na haste to ja na bohah leciałem i mnie dogonił, więc też raczej bohy i aol jak by wypadły 
A jak palek to niech se kupi z 20 power polt i będzie juz większa sansa na szybką śmierć gsa.:
|
Który ty masz lvl? 20? Czytałeś temat od początku? Jak zrobi wszystko co przyspiesza to i tak pewnie przed GS'em nie zwieje...Wszyscy zgodnie powiedzieli, że ze schodami...i za przeproszeniem o dupę rozbić twoja teoria.
Edit:
Name: Paul paul
Level: 40
Wymiatasz
Cytuj:
Dl raczej nie radz, walnie ci ze swojego gfb to ty i palek się poskładacie po jednym szlagu.
|
Tu się muszę zgodzić, to akurat jest IMO zamobójstwo
@Xellos
Bramka z tamtej strony to 25. Idąc tą drogą masz do zabicia szczurki i 2 ghoule za brameczką.... chyba że ktoś lurnie DS'a pod wejście...ale to nieczęsto bywa