Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2005, 20:47   #18
Norrin
Użytkownik Forum

Norrin's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 171
Norrin ma numer GG 2634980 Norrin ma login Tlenu Seaker-222@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rambo di
A więc tak, jak chczesz iść na banshee to radze ci kupić najpierw bohy albo time ringa bo jak cie dogoni to juz jest potobie
Znasz sposoby na to, żeby nie doszła do ciebie? Nie sądzę. Jak ją bierzesz na klatę to nic tylko współczuć pozostaje.
Widziałeś w ogóle to miejsce? Z bohami i ringiem (i pewnie jeszcze utani gran hur w twoim założeniu) to sobie w 2 sekundy do schodów dobiegnie i tyle będzie z uciekania przed nią. Bo w końcu będzie musiał zejść a ona już będzie czekać z nutkami....czyli i tak full contakt nieunikniony!
By-zy-du-ra!

Cytuj:
Gs to już może się uda (licząc że wciągu 15 sekund go zatłuczesz) bo jak już się rozpędzi na haste to ja na bohah leciałem i mnie dogonił, więc też raczej bohy i aol jak by wypadły
A jak palek to niech se kupi z 20 power polt i będzie juz większa sansa na szybką śmierć gsa.:
Który ty masz lvl? 20? Czytałeś temat od początku? Jak zrobi wszystko co przyspiesza to i tak pewnie przed GS'em nie zwieje...Wszyscy zgodnie powiedzieli, że ze schodami...i za przeproszeniem o dupę rozbić twoja teoria.

Edit:
Name: Paul paul
Level: 40
Wymiatasz

Cytuj:
Dl raczej nie radz, walnie ci ze swojego gfb to ty i palek się poskładacie po jednym szlagu.
Tu się muszę zgodzić, to akurat jest IMO zamobójstwo

@Xellos
Bramka z tamtej strony to 25. Idąc tą drogą masz do zabicia szczurki i 2 ghoule za brameczką.... chyba że ktoś lurnie DS'a pod wejście...ale to nieczęsto bywa

Ostatnio edytowany przez Norrin - 11-02-2005 o 20:52.
Norrin jest offline   Odpowiedz z Cytatem