Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suise
@up
Owned xD
@topic
No filmik realistyczny, ja tam wierzę w ufo. Przecież to niemożliwe, że jesteśmy jedynymi instotami myślącymi(chociaż na forum to rzadko potykane  ) we wszechświecie 
|
Dlaczego?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uzik3000
Nie trzeba sie dowiadywać, to jest pewne 
|
Ani jednego pewnego dowodu. Zatem to _nie_ jest pewne.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pjona
Nawet jesli istnieje to w bardzo prymitywnej formie jak bakterie etc
jesli nie to co to zmienia
|
UFO - unidentified flying object. Bakterie pod to nie podpadają.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kondziooo
ale z drugiej strony jestem chrzescijaninem, mocno wierze w Boga a w opisie stworzenia wszechswiata nic nie ma o ufo... tylko tyle ze Bog stworzyl czlowieka
|
Skoro ufasz opisowi stworzenia wszechświata to dalej interpretuj sobie Biblię dosłownie. I nie noś poliestrowo-bawełnianych ubrań, bo są złem (!). Zauważ, że nie szydzę z Twojej wiary, a z Twojej interpretacji. A mógłbym i z wiary.
edit: cytat:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 1 Kapł. 19,19
Nie będziesz łączył dwóch gatunków bydląt. Nie będziesz zasiewał pola dwoma rodzajami ziarna. Nie będziesz nosił ubrania utkanego z dwóch różnych nici
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kondziooo
za kilka/ kilkanascie lat odbedzie sie wyprawa na Marsa ( przygotowania juz trwaja z tego co ogladalem ) wiec pewnie dowiemy sie czegos wiecej
|
W latach 60. ludzie myśleli, że w 200x będziemy podbijać galaktykę, a na Ziemi samochody będą latać. Jakoś tego nie widać i się nie zapowiada. Dopóki na tego Marsa nie wylecą, nie ma się co szczególnie nastawiać na jakieś odległe plany.
Kto następny?